Wanddecoratie

Een geometrische vorm, een aparte abstracte klok, een silhouet of foto van het gezin, een favoriete quote, een houten wereldkaart… Wanddecoratie. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! En de vraag naar wanddecoratie neemt alleen maar toe. Omdat mensen willen personaliseren, omdat mensen sfeer willen geven aan een ruimte of omdat men uiting wil geven aan hun creatieve ontwerpen. Jij als maker wil je klanten graag helpen hun favoriete ontwerp thuis aan de muur te laten hangen. Maar hoe pak je dat aan? Ga je veel met de hand doen? Of zet je slim gereedschap in, zoals bijvoorbeeld en ga je wanddecoratie lasersnijden?

Een lasermachine van BRM is vanaf nu jouw ‘slim gereedschap’. Universeel gereedschap kun je zelfs gerust zeggen! Want van welk materiaal je ook wanddecoratie lasersnijden wilt; je materiaalvrijheid is met een BRM laser extreem groot! Wil je wanddecoratie lasersnijden van hout? Van kunststof, van foam, van karton? Het kan allemaal! En met een beetje creativiteit zijn de ontwerpmogelijkheden net zo oneindig. Een lasermachine van BRM is namelijk niet zo ‘bang’ van uitdagende of complexe ontwerpen. Met een laserstraal van 0,1 mm breed is de BRM laser de perfecte machine om de kleinste letters, fijnste details of precieze ontwerpen te realiseren. Wil je liever 3D wanddecoratie lasersnijden in plaats van platte items voor aan de muur? Geen probleem. Door je ontwerp op de juiste manier voor te bereiden snijdt je met de laser gemakkelijk diverse onderdelen uit waarmee je de mooiste driedimensionale producten maakt. Het enige wat jij nodig hebt voor wanddecoraties lasersnijden is de lasermachine, een ontwerp en je favoriete materiaal!

Is wanddecoratie lasersnijden dan echt zo makkelijk als het lijkt? Zeker weten. En een BRM laser maakt het je niet alleen heel gemakkelijk om wanddecoratie te maken, binnen de kortste keren zul je zien dat je productaanbod zich nog veel meer uitbreid! Benieuwd hoe wanddecoratie lasersnijden werkt? Kom dan gerust eens bij ons lang of neem eens contact met ons op. We laten je onze machines graag zien en onderzoeken samen met jou hoe we een lasermachine binnen jouw bedrijf kunnen inzetten!