Jouw eigen, unieke kerstversiering…

Iedereen zal onder de indruk zijn van jouw kerstboom met deze snijbestanden!

Gekkenhuis op de kerstafdeling bij het tuincentrum, druktes bij de decoratie in woonwinkels; wanneer het kerstgevoel in de lucht hangt worden massaal kerstbomen in huis gehaald en doet iedereen zijn best om een zo mooi mogelijke kerstboom op te tuigen met zo uniek mogelijke decoraties. En unieke kerstversiering? Die maak je zéker met jouw lasermachine! Daarom een cadeautje van ons, voor jou; kerstdecoratie waarmee je jouw kerstboom naar een ander level tilt!

Gratis snijbestand
Dat smaken verschillen, mag duidelijk zijn. Daarom hebben we voor ieder wat wils in dit snijbestand gestopt! Klassieke ijssterren, abstracte vormen, kerstversiering die bestaat uit meerdere lagen én een versie die je zowel los van elkaar kunt gebruiken als samengevoegd! Sommige hebben we zelf al nabewerkt met verf, anderen zijn blanco gebleven. Begint het je al te duizelen? Dan leggen we het je graag per stuk eventjes uit!

Kerstbal Skyline
Krijg je gelijk een warm gevoel van dit ontwerp? Dat komt dan ongetwijfeld door de schattige skyline op deze kerstbal. Door de kerstbal te voorzien van je eigen tekst, kun je deze decoratie helemaal personaliseren met je eigen boodschap of kerstwens. Leuk in je eigen kerstboom, of om weg te geven aan iemand die je het beste gunt! En wanneer je je productje ook nog eens nabewerkt met verf, begint je kerstboom past écht te leven. Ons voorbeeld is nabewerkt met zwarte verf. Veel succes!

Ijssterren
“Let it snow, let it snow, let it snow…!” Een super ‘coole’ kerstboom met ijs(ster)koude kerstversiering? Dan lasersnij je met gemak verschillende ijssterren uit. Zowel deze ijssterren, als alle andere ontwerpen in dit snijbestand zijn ontworpen op 10x10x cm, maar hoe leuk is het om ook kleinere ijssterren in je boom te verwerken? Zo creëer je diepte met je kerstversiering! Ook voor de ijssterren geldt; experimenteer eens met kleuren! Wil je witte ijsvlokken of juist gouden ijssterren in je boom? Maak indruk op je familie tijdens het kerstdiner met jouw ijssterren!

Rendier en omgeving
Met deze kerstversiering kun je meerdere kanten op. Oorspronkelijk bedacht als kerstbal opgebouwd uit meerdere lagen, maar evengoed ook perfect los van elkaar te gebruiken! En wanneer je ook nog eens met materiaal of kleur gaat experimenteren is ’the sky’ helemaal ’the limit’! Wanneer je dit ontwerp gebruikt met meerdere lagen zul je zien dat er een natuurlijke diepte in je productje ontstaat. Daarvoor hoef je je materiaal in feite nog niet eens te verven!

Abstracte kerstboom
Tot slot een heel andere manier van kerstversiering. Weg met de standaard kerstballen, figuurtjes van kerstbomen, ijssterren of rendieren en welkom abstracte vormen! Door deze niet-standaard ontwerpen tover jij binnen no time je klassieke boom om in een kunstzinnige kerstboom! Om te variëren hebben we meerdere ontwerpjes voor je klaargezet in het snijbestand. Zo kun jij zelf kiezen wat het beste bij je past. Veel succes!

Klaar voor de start? Experimenteren maar!
Oja, tip van ons; om je kerstballen te bevestigen in je boom heb je nog wel haakjes nodig.

Fijne feestdagen!