Kennismaken met onze machines?

Maar al te graag willen we jou kennis laten maken met onze lasermachine en de techniek. Vraag daarom, geheel vrijblijvend, jouw demonstratie aan en we laten je graag zien hoe een BRM laser iets voor jou kan betekenen!

Demonstratie in de showroom

De beste manier om te ervaren wat onze machines kunnen doen is natuurlijk live in onze showrooms in Tholen of Winterswijk. Naast de verschillende modellen ervaar je daar bewerkingen, methodes, materialen en andere mogelijkheden. Kortom; een inspirerende omgeving waar je om jouw favoriete lasermachine heen kunt lopen. En dat kan zonder COVID-gevaar. We hebben namelijk een ruim opgestelde showroom en met de aanbevolen afstand kun je perfect ervaren wat een lasermachine voor je kan betekenen.

Online demonstratie

Liever niet fysiek in onze showroom wegens COVID? Volg dan een online demonstratie! Ook digitaal staan we voor je klaar om je een goede indruk te geven van onze machines en hun mogelijkheden! Met dezelfde kennis en ervaring laten we je alle opties zien en bespreken we precies jouw doelen en wensen met de machine. Op die manier kunnen we je zo goed mogelijk helpen en het beste advies voor je opstellen. Een online demonstratie bijwonen? Het enige wat je nodig hebt is je computer!

Demo aanvragen

Soms wil je gewoon zelf beoordelen of een machine bij je past. Gewoon vrijblijvend, zonder verwachtingen. Dat snappen we. Het is tenslotte geen 'pakje boter' wat je afrekent, zeggen we wel eens. Daarom nodigen we je graag uit op demonstratie in onze showrooms in Tholen of Winterswijk. We laten je kennismaken met de techniek, onze lasermachines en delen onze kennis met je. Ben je vervolgend enthousiast geraakt en wil je meer weten? Dan helpen we je maar al te graag verder. Is een lasermachine toch niets voor jou? Even goede vrienden!

Telefoon

085-4012947

Contactformulier

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een demonstratie in te plannen!

Bewerk je specifiek materiaal en is jouw tijd kostbaar?

Laat ons je materiaal testen

In sommige gevallen wil je direct weten of een BRM laser de oplossing is voor jouw vraagstuk, en ben je benieuwd hoe de machine met jouw (specifieke) materiaal om gaat. Geen probleem! Neem gerust jouw materiaal mee naar de demonstratie, of laat ons het testen en samen kijken we wat een BRM laser voor jou en jouw bedrijf kan betekenen!