Vacature Allround Mechanic

Vacature: Allround Mechanic – Senior (Service)Monteur – Allround Senior Monteur

Heb jij passie voor techniek en service? Wil je leren maar je kennis ook delen? Krijg jij energie van een dynamische werkomgeving? Kom dan ons team versterken! Wij zijn dé totaalaanbieder voor BRM Lasers in Nederland en België.
Team Vrotech bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde collega’s. Jouw en onze groei staan centraal!

Jij gaat namens Vrotech de weg op om alle verkochte BRM lasermachines te leveren aan ons netwerk.
Je installeert ze en geeft een glasheldere instructie zodat de klant daarna al zijn ideeën werkelijkheid kan laten worden.
Daarnaast verricht je onderhoud en verhelp je storingen op locatie. Daarbij luister je goed naar de vragen en wensen van de klant. Je signaleert kansen en probeert altijd de verwachtingen te overtreffen. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Service is key!

Jij bent een echte vakkracht en hebt aantoonbare technische ervaring.
Kennis van lasertechnologie, mechatronica en elektronica is een grote pré. Natuurlijk is er een gedegen inwerkperiode waarbij je getraind wordt op het complete portfolio aan lasermachines. Omdat je twee rechterhanden hebt, maak je je die kennis snel eigen. Zo wordt je de zelfstandig werkende specialist die ook de hele specifieke praktische problemen kan oplossen.

Wat we van je verwachten naast alles op technisch gebied:
• Je hebt zelfvertrouwen en weet waar je kracht ligt
• Je bent het visitekaartje van Vrotech en BRM en hebt daarin een voorbeeldfunctie
• Je krijgt op basis van inzicht en ervaring het vertrouwen van anderen
• Je denkt aan de lange termijn en bouwt aan goede relaties

Vanzelfsprekend hou je ontwikkelingen binnen je vakgebied bij. Opgedane kennis pas je toe op je eigen werk, maar die deel je ook met anderen.
Je komt proactief en overtuigend met vernieuwende ideeën en geeft structurele verbeteringen aan. Feedback ontvangen en geven gaat je goed af.
Je denkt vooruit en springt indien nodig in op onvoorziene situaties. Natuurlijk is daar maatwerk voor nodig. Daar kunnen je collega’s en onze klanten blindelings op vertrouwen. Met jouw praktische instelling, sociale persoonlijkheid en resultaatgerichtheid ben je een topaanwinst voor ons team!

Vrotech is een groeiende organisatie. Dat betekent dat we dagelijks leren en ons continu verbeteren. We bouwen aan alles dat beter kan. Daarvoor is flexibiliteit en wendbaarheid nodig van iedereen binnen Vrotech.
Iedereen wordt ingezet op zijn capaciteiten en mogelijkheden. Het delen van kennis en ervaring en vooral ons enthousiasme over lasertechniek staat daarbij centraal.

Geïnteresseerd? We horen graag waarom jij denkt dat je bij ons past. Wat vind je belangrijk? Waar ben je trots op? Wat wil je nog leren? Wat doe je graag naast je werk? Wat moeten wij echt over jou weten? Natuurlijk zien we ook graag een motivatie en CV van je.

Dus, neem snel contact op met Suncheré via 085-4012947 of mail naar s.felter@vrotech.nl