Toebehoren voor uw lasermachines

VROTECH levert alle toebehoren voor uw lasermachines, afgestemd op de specificaties van de machines en op het gebruik. Met het juiste toebehoren werkt u efficiënt en milieubewust in elke situatie.

Hieronder vindt u het belangrijkste toebehoren voor uw lasermachines. Deze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die u voor een perfect functioneren van uw apparatuur mag stellen.

BRM afzuiging en filtratie

De BRM Extractors zijn speciaal ontwikkelde afzuiginstallaties voor gebruik bij BRM laserapparatuur, zowel voor CO2- en metaallasers als voor fiberlasers. Met de BRM Extractors heeft u een perfecte oplossing voor de afvoer van de rook en de gassen die ontstaan tijdens de bewerkingen met laserapparatuur.

Alle BRM Extractors hebben een drietraps filtersysteem: een DeepPleat pre-filter, HEPA-filter en een chemisch filter en zijn leverbaar met verschillende capaciteit, zodat u voor elke lasermachine over de juiste afzuiginstallatie kunt beschikken.

Bij elk type lasermachine beveelt BRM een specifiek model uit zijn productenrange aan, zodat u altijd verzekerd bent van optimale werkomstandigheden in gesloten ruimten. Zowel gassen als fijne deeltjes die bij het lasersnijden en lasergraveren vrijkomen worden door de koolstoffilters verwijderd, zodat de uitgeblazen lucht schoon is.

Kiest u voor een type filterunit met minder capaciteit dan door BRM is aanbevolen, dan moet u rekening houden met een onvoldoende werkende afzuiging, met alle consequenties van dien. Ook het te snel openen van de klep (binnen twee minuten) laat gassen ongefilterd ontsnappen. Als u niet zo lang wilt wachten dan is de aanschaf van een groter type filterunit de oplossing.

TherMark/CerMark coating

TherMark is leverancier van coatings en inkten voor het markeren van metalen door CO2-lasers en vastestoflasers. De meestgebruikte zijn TherMark LMM14 en CerMark LMM-6000, coatings voor algemene toepassingen. Coatings zijn essentiële toebehoren voor uw lasermachines als u metalen wilt graveren. De kleur van de markering is zwart. Een groot voordeel van deze coatings is dat ze het onderliggende metaal beschermen tegen verbranding doordat ze zelf de meeste energie van de laserbundel absorberen.

Diversen

VROTECH voorziet u ook van alle reserveonderdelen die u nodig hebt, zoals laserbuizen, honingraattafels, rotatie-units of ander toebehoren voor uw lasermachine.

Meer informatie nodig? Bel 085-4012947 of vul het aanvraagformulier in.

Vraag aan