Telefoonhoesje lasergraveren

Een telefoonhoesje lasergraveren kan in bijna alle materialen die voor telefoonhoesjes gebruikt worden, zoals hout, kunststof, metaal of leer. Vaak zal voor het graveren van metaal een fiberlaser gebruikt worden. Voor de meeste andere materialen is een CO2-laser heel geschikt om snel een telefoonhoesje met een gravure te personaliseren.

Houten telefoonhoesje lasergraveren

Elk houten telefoonhoesje kan individueel gegraveerd worden met een persoonlijke tekst of afbeelding. Dat kan bijvoorbeeld een mooi bewerkte foto van uzelf zijn of van de persoon aan wie u het telefoonhoesje wilt schenken. Zo beschermt een houten telefoonhoesje niet alleen de kostbare telefoon, maar ziet het er bovendien elegant en niet-alledaags uit. Houten telefoonhoesjes zijn over het algemeen voorzien van een beschermende voering die beschadiging van de telefoon voorkomt. Liefhebbers van hout zullen zeker steeds genieten van het prettige gevoel van een houten voorwerp in de hand. Veel gebruikte houtsoorten zijn bamboe en kersen. Een houten telefoonhoesje lasergraveren geeft een duidelijke afbeelding met goed contrast.

Voorbeeldtoepassingen van telefoonhoesje lasergraveren

Leren telefoonhoesje lasergraveren

Leer is een zacht materiaal dat zorgvuldig gehandeld moet worden. Daarom wordt bij leer vaak pregen gebruikt om een vorm of een tekst in het leer aan te brengen. Met deze techniek wordt de afbeelding of de tekst in het leer geperst waardoor deze verhoogd of verdiept zichtbaar wordt. Deze methode is alleen geschikt voor grote series, aangezien het aanmaken van de stempels vrij kostbaar is. Het voordeel van een leren telefoonhoesje lasergraveren is, dat het ontwerp vaak productieklaar is voor aansturen van de computer. Ook het lasergraveren van leer geeft mooie contrastrijke resultaten.

Aluminium telefoonhoesje lasergraveren

Aluminium kan zowel met een CO2-laser als met een fiberlaser worden gegraveerd. Met de fiberlaser is zeer fijn graveerwerk te maken, ook in andere metalen zoals rvs. Hoewel zeer fijne gravures gemaakt kunnen worden in metalen, is het nauwelijks mogelijk om kleurnuances aan te brengen bij deze techniek. Een aluminium telefoonhoesje lasergraveren met een fiberlaser geeft een witte afbeelding, terwijl het resultaat bij rvs zwart is. Ook andere relatiegeschenken en promotieartikelen krijgen met een lasergravure net dat extra’s wat u onderscheidt.

U kunt meer personaliseren dan u denkt!

Personaliseren van veel verschillende voorwerpen is ook bij enkele stuks een meerwaarde van uw product of promotieartikel. Tablets, laptops, horloges, telefoons en telefoonhoesjes zijn daarvan maar een paar voorbeelden.

Vraag nu een materiaaltest of demonstratie aan!

Wilt u telefoonhoesjes of andere luxe voorwerpen gaan lasergraveren?

Vraag nu een materiaaltest of demonstratie aan!

Vraag aan