Support

Support vinden wij bij VROTECH een essentieel onderdeel van de apparatuur die u bij ons aanschaft. Dus kunt u bij ons geen duur supportcontract afsluiten, maar kunt u ons gewoon bellen voor support als u dat nodig vindt. Dan krijgt u meteen het antwoord of de praktische hulp die u nodig heeft. Wanneer er support op uw locatie nodig is, spreken wij met u meteen een servicemoment af, in samenspraak met BRM.

Juiste prijs-kwaliteitverhouding

VROTECH levert lasermachines van een hoge kwaliteit met de juiste prijs-kwaliteitverhouding en zorgt ook na aanschaf voor alles wat u nodig heeft. Want wij zijn ons ervan bewust, dat uw machines altijd moeten kunnen werken.

Persoonlijk

Persoonlijk advies en betrouwbaar support zijn belangrijke pijlers waarop onze relaties zijn gebouwd. Daarom geven wij u alle nodige ondersteuning op het gebied van hard- en software op het moment dat u die nodig hebt.

Technische Ondersteuning

Omdat wij er ons van bewust zijn, dat uw machines altijd moeten werken geven wij u support op verschillende niveaus. VROTECH biedt u expertise en de technische ondersteuning waarmee uw lasermachines ongestoord hun werk blijven doen.

Service

Kleine vragen of problemen waarop u niet zo snel antwoord weet, voorzien onze technici meestal snel van een passende oplossing. Zij helpen u graag en goed, dus neem gerust contact op.

Troubleshooting op afstand

Soms kan het nodig zijn om in het computersysteem van uw apparatuur te kijken om een juiste diagnose van een probleem te kunnen stellen. Troubleshooting op afstand is dan vaak de snelste optie om weer in productie te komen.

Bel +31 (0)85-4012947 voor meer informatie of stuur een mail naar info@vrotech.nl.

Onderdelenservice

De belangrijkste reserveonderdelen van onze lasermachines en het toebehoren hebben wij in voorraad. Hierdoor kunnen wij snel reageren en ontvangt u altijd binnen de kortst mogelijke termijn de materialen die u nodig hebt.

Demonstratie

VROTECH biedt u de gelegenheid om een demonstratie bij te wonen van onze lasermachines. Zo krijgt u een goed beeld van mogelijkheden van de verschillende typen lasers en laserbewerkingen.

Vraag nu een materiaaltest of demonstratie aan!

Meer weten?

Vul dan het aanvraagformulier in of bel 085-4012947 om een afspraak te maken voor een demonstratie of een materiaaltest.

Vraag aan