Spiegel graveren

Een spiegel lasergraveren met CO2-laser

Een bijzonder cadeau creëer je door een spiegel te lasergraveren, daarom zie je steeds vaker dat gegraveerde spiegels als relatiegeschenk worden gegeven. Want een spiegel graveren met behulp van een CO2-laser geeft je volop artistieke mogelijkheden.

Daarom zie je ook een trend ontstaan om bij andere cadeau-momenten te kiezen om een spiegel te laten lasergraveren met een toepasselijke tekst of afbeelding.

Wil je spiegels lasergraveren met een hoog kwaliteitsniveau? Vraag een demonstratie.

Een fotospiegel is een bijzonder geschenk

Met de laserstraal kun je zeer fijne details in een spiegel graveren, waardoor je fantastisch scherpe fotospiegels kunt maken. Een fotospiegel is een bijzonder geschenk en dat geef je natuurlijk bij een bijzondere gelegenheid. Daarom wordt steeds vaker bij huwelijk of geboorte gekozen om een fotospiegel aan te bieden als onuitwisbare herinnering aan zo’n speciale dag.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Maak een afspraak, want met een demo weet je meer!

Wat zijn de voordelen van spiegels lasergraveren?

Je kunt een spiegel met foto’s van een hoge resolutie uitstekend lasergraveren met een CO2-laser.
Het is een voordeel dat de lasermachine eenvoudig te bedienen is, dus kan iedereen er gemakkelijk mee werken Spiegels met geboortekaartjes of geliefde huisdieren zijn dan snel gemaakt.
Je graveert de spiegel aan de achterzijde, dus is de voorzijde glad, wat een voordeel is bij het schoonmaken.
Lasergraveren gebeurt contactloos, dus loop je geen risico dat een spiegel breekt tijdens de bewerking.
Je hebt geen sjabloon nodig bij het laseren, want je laadt het ontwerp direct in de machine, die het zonder verdere tussenkomst uitlasert. Heb je toch wel eens een sjabloon nodig, dan snijd je dat met de lasermachine in een handomdraai uit.

Meer weten? Bel 085-4012947 voor meer informatie of maak een afspraak voor een demonstratie.

Voorbeeldtoepassingen van spiegel graveren

​Spiegels vind je overal

Daarom laat je een spiegel lasergraveren als je een opvallende reclamedrager zoekt of iets speciaals wilt geven als bijzonder blijk van genegenheid en waardering. Dus zien we steeds vaker spiegels als relatiegeschenken en persoonlijke cadeaus met foto’s, logo’s, gedichtjes, wensen, herinneringen en teamprestaties erin gegraveerd. Ook in openbare ruimtes vind je regelmatig spiegels en spiegelklokken met daarin gegraveerde reclame-uitingen. Want wie kijkt niet even snel in de spiegel in het voorbijgaan om zijn uiterlijk te checken? Onbewust neem je dan meteen de boodschap mee die in de spiegel is gegraveerd.

Bekijk het zelf! Vraag een demonstratie.

Wat is de beste lasermachine?

Het beste advies dat wij je kunnen geven begint bij een uitgebreide en eerlijke demonstratie van wat onze lasermachines kunnen. Rekening houdend met alle eisen die je stelt en de omstandigheden waaronder de machine zijn werk moet doen, geven we je een advies voor een machine waar je jarenlang maximaal profijt van hebt.

 

Vraag nu een materiaaltest of demonstratie aan!

Bekijk zelf het effect van lasergraveren op je producten!

Vraag nu een materiaaltest of demonstratie aan!

Vraag aan