Je BRM laser en jij,
samen één team!

Heb je het idee dat je niet alles uit je machine haalt?
Met een opfriscursus ben je zo weer up to dat!

Heb je het gevoel dat je machine nog niet optimaal presteert? Heb je moeite om door dikkere materialen te snijden, is het graveerresultaat niet naar je zin of ben je bepaalde zaken uit de cursus simpelweg vergeten? Wat zonde! Jij en je BRM Laser zouden namelijk samen een ontzettend goed team kunnen zijn! Maar… Geen paniek.  Gelukkig denken we met je mee en hebben we iets nieuws voor je: Vrotech’s Opfriscursus! Een soort EHBL, ofwel… Eerste Hulp bij Laserproblemen.

In de praktijk zien we regelmatig dat onderwijsinstellingen niet het maximale uit hun machine halen of zelfs de machine soms verkeerd gebruiken. Dat kan komen omdat de kennis uit één van onze cursussen na verloop van tijd wat weg zakt, omdat je niet alle materialen of parameters uit de cursus op frequente basis gebruikt, maar ook omdat je misschien een nieuwe collega bent die wellicht nog geen cursus heeft gevolgd. En dat terwijl er zó veel mogelijk is met een BRM laser! Eeuwig zonde, vinden wij. Daarom helpen we je graag weer op weg om de beste resultaten te bereiken.

Vrotech’s Opfriscursus
“Maar wat houdt die opfriscursus nu eigenlijk in?” Een logische vraag. Het antwoord daarop kan in iedere situatie anders zijn. Eén ding is in ieder geval altijd hetzelfde; iedere opfriscursus begint met een gesprek. Samen bespreken we waar je tegenaan loopt, op welke manier jullie nu werken en wat er nodig is om toch de juiste resultaten te bereiken. Ook inventariseren we wat je nog éxtra zou willen leren. Op basis van die informatie stellen we een passend cursusprogramma samen waarmee je alle tools in handen krijgt die je nodig hebt.

Locatie
Vervolgens, en niet onbelangrijk, komen we bij jou op locatie. We kunnen dan namelijk direct zien hoe je met de machine werkt, en waar we eventueel kunnen bijsturen! Hoe dat dan zit met materialen e.d.? Geen nood. Zoals je van ons mag verwachten zorgen we dat de cursus aan niets ontbreekt. Dat betekend dat we de materialen meenemen die je nodig hebt of waarover je wilt leren. Het enige wat we aan jou vragen is het verzorgen van een televisie of ander beeldscherm waarop we de cursus kunnen presenteren. Verder hebben we nog maar één ding nodig: jouw aanstekelijke enthousiasme!

Cursusinhoud
Vooraf hebben we dus jullie behoeftes in kaart gebracht en daar een passend programma op samengesteld. Naast de zaken die jij wilt leren, geven we je ook de nodige tips en trics op gebied van software, onderhoud, verschillende lenzen en het wisselen daarvan, het omgaan met bijzondere materialen en natuurlijk een stukje parameters en instellingen. Met deze opfriscursus poetsen we je kennis weer een beetje op en stomen we je klaar voor het échte werk.

Alles bij elkaar kost de opfriscursus voor twee personen € 1.295,- inclusief de verschillende materialen die we meenemen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Heeft jouw laser-kennis een opfrisbeurt nodig?

We helpen je graag verder!

Neem gerust contact met ons op. Samen bekijken we waar je tegenaan loopt, wat je nog wilt leren en wat er nodig is om jouw gewenste resultaten te bereiken. Op basis van die gegevens stellen we een passend cursusprogramma voor je samen!

Neem contact op