Jouw technisch onderwijs naar een hoger niveau tillen? Dat kan!

Je staat op het punt om een nieuwe stap in jullie technisch onderwijs te zetten. Super goed! VROTECH helpt je graag verder hiermee. Kan onze onderwijsaanbieding je verder helpen?

Profiteer van hoge kortingen

Jouw technisch onderwijs naar een hoger niveau tillen. Dat kan o.a. door middel van lasertechniek. En toevallig ben je daar nu nét voor op het juiste adres. Lasersnijden en/of lasergraveren biedt vele voordelen in jouw onderwijs. Zo ben je met een BRM-laser in staat om je studenten professioneel onderwijs te bieden van een hoog kwalitatief niveau! Interessant voor jou? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je!

Lesmateriaal

Speciaal voor het onderwijs ontwikkelde VROTECH laatste jaren eigen lesmateriaal boordevol uitdagende opdrachten voor jullie leerlingen. Het lesmateriaal wordt gebruikt op vmbo-, mbo- en VTI-scholen in Nederland en België en is bijvoorbeeld geschikt voor vmbo-afdelingen PIE, BWI en D&P. In ons lesmateriaal zitten 15 opdrachten voor de student waarmee je hen zelfstandig kunt laten werken en vertrouwd maakt met de machine. In onze aanbieding vind je een flinke korting op het lesmateriaal. Geleverd met een werkboek, snijbestanden (digitaal) en bewerkbare bestanden van het lesmateriaal heb jij alle tools in handen om jouw leerlingen aan de slag te laten gaan!

Cermark-spray

Een mooie donkere gravure op metaal? Dat doe je door middel van Cermark-spray! Leer je studenten kennismaken met de werking en bewerking van materiaal. Zo leren zij ook in het voortraject al na te denken over het eindresultaat en ontwikkelen ze een steeds breder technisch inzicht! Aan de slag met Cermark spray? In onze aanbieding geven we je een bus mee, ter waarde van t.w.v. € 99,50 excl. btw.  

Laserlens

Ondanks dat een lasermachine vrijwel onderhoudsvrij is, kan het toch voorkomen dat je (bij continue gebruik) soms een lens moet vervangen. Omdat we je graag helpen jouw lasermachine zo succesvol mogelijk te maken leveren we gelijk een extra laserlens t.w.v. € 125,- excl. btw in de aanbieding. Zo kun jij direct verder met je lessen! 

 

Ben jij klaar om een nieuwe stap te zetten in jullie technisch onderwijs?
Wil je kennis maken met onze machines, producten of diensten? Neem dan contact met ons op!  

 

* Deze aanbieding is alleen van toepassing bij aanschaf van een BRM Lasermachine via VROTECH.
** Deze actie geldt t/m 30 juni 2021.

Is deze actie voor jouw onderwijs van toepassing? Andere vragen m.b.t voorwaarden? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Nog niet helemaal overtuigd? Zij gingen je voor!

“We hebben ons op verschillende scholen georiënteerd die hetzelfde aanbod hadden als wijzelf en ook lasersnijders hadden staan. Daar werd veelvuldig de BRM-laser genoemd en van daaruit zijn we vanzelf bij VROTECH beland. Dat contact is altijd goed verlopen en we zijn in Tholen met open armen ontvangen. En de hele goede kennismaking met de diverse machines zelf heeft ons wel een vertrouwd gevoel gegeven en geeft ons nog steeds een vertrouwd gevoel. Want als er wat is en we trekken aan de bel, dan wordt het ook direct opgelost of beantwoord.”

Theo Kwakman – SG De Triade

“Het is echt een geweldig apparaat en immens populair. We hebben met drie personen de cursus bij
VROTECH gevolgd, maar we hebben inmiddels een man of tien die ermee kunnen werken. Ik vond de service en de manier waarop we benaderd zijn heel prettig, dus hebben we meteen de knoop doorgehakt. Het is een lekker degelijke machine, hij is stevig en we hebben een BOFA Oracle filtersysteem dat heel goed werkt, weinig geur, en hij is gemakkelijk te bedienen. Dat zijn allemaal dingen waar we echt naar gekeken hebben.”

Leonard Braber – Grafisch Lyceum Rotterdam

“Niet alleen wijzelf, maar ook zeker de (vooral BBL- en KBL) leerlingen zijn super enthousiast over de machines. Laatst stond bij een open avond het hele lokaal vol ouders en leerlingen die een modelletje met hun naam er op wilden. Dat geeft maar aan hoe populair de machine is. Ook de cursus die wij bij Vrotech hebben gevolgd heb ik als heel leuk en verhelderend ervaren. Het contact met Vrotech is goed; als ik een vraag heb, bel of mail, dan heb ik binnen no-time reactie.”

Leo van Oostrom – OSG Echnaton