Een lasermachine kopen; hoe maak ik de beste keuze?

Stel… Je bent enthousiast geraakt over een lasermachine en je wilt graag een demonstratie bijwonen. Dan is het wel zo handig om je een klein beetje voor te bereiden. Zo weet jij direct of een lasermachine voor jou of jouw bedrijf iets kan betekenen. Maar hoe weet je welke lasermachine je het beste kunt kopen en bereid je je daar het beste op voor?

Bij ons ben je van harte welkom in onze showroom voor een demonstratie zodat we je gelijk kunnen laten kennismaken met de lasermachines en de mogelijkheden, maar we voorzien je ook graag van advies op locatie wanneer dat beter uitkomt. Of het nu binnen het onderwijs is of voor zakelijk gebruik; BRM lasermachines zijn er in alle soorten en maten. En, zoals we zelf altijd zeggen; je koopt niet zomaar een pakje boter. Een lasermachine is een prachtige investering. Daarom wil je je goed voorbereiden, en dat begrijpen we heel goed. Daar helpen we je graag bij! Maar hoe doe je dat dan; goed voorbereiden?

Voordat je naar een demonstratie komt is het goed om je alvast een paar dingen af te vragen. Maak daarom bijvoorbeeld een checklist waarbij je alle vragen verzameld. We kunnen je dan direct antwoord geven of je de mogelijkheden laten zien. Er zijn een aantal vragen die je ter voorbereiding kunt stellen voordat je een lasermachine gaat kopen:

Of, voor het geval je nog niet weet welke materialen je wilt gaan bewerken, kun je je ook op een andere manier voorbereiden door bijvoorbeeld de volgende vragen:

Soms komt het voor dat je specifiek materiaal bewerkt zoals bijvoorbeeld armaflex, aluminium of PMMA. Het is dan wel zo handig als je gelijk kunt testen of je jouw materiaal kunt bewerken met de machine. We raden je daarom aan om je materiaal eens mee te nemen naar een demonstratie. Zo vangen we niet twee, maar drie vliegen in één klap: je maakt kennis met de lasermachine, je weet of een lasergraveren kopen voor jou de moeite waard is en kunt gelijk checken of jouw specifieke materiaal bewerkt kan worden. Lukt dit niet? Dan zijn we daar net zo transparant in. Dat is onze service, waar je op mag rekenen.

Heb je nog helemaal geen idee welke materialen je wilt bewerken maar ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden en de manier waarop jij met de lasermachine kunt gaan werken? Ook dan ben je van harte welkom. Onze showroom staat vol inspirerende producten en verschillende machines zodat we jou op de beste manier kunnen laten kennis maken met onze lasermachines. We zorgen dat de koffie klaar staat!