Lasersnijder voor het onderwijs

VROTECH levert een professionele lasersnijder voor het onderwijs die door scholen, universiteiten en fablabs plug and play gebruikt kan worden om de CNC-techniek te ontdekken en te leren hoe je die kunt gebruiken.

Ondersteuning

VROTECH verzorgt voor instellingen in het onderwijs de installatie van de laserapparatuur en levert deze gebruiksklaar op. Tevens bent u verzekerd van service en technische ondersteuning en kunt u altijd een beroep doen op onze onderdelenservice. Ook biedt VROTECH ondersteuning met de cursussen lasersnijden en lasergraveren, met voor het onderwijs speciale aandacht voor ‘train de trainer’.

Professionele werkplaats

Om leerlingen een goede start te geven, moet het onderwijs aansluiten bij de praktische realiteit die ze op de werkvloer tegen kunnen komen. Daarom moeten scholen over een goed geoutilleerde, professionele werkplaats kunnen beschikken. Zo hebben ze een optimale omgeving om te leren werken met de nieuwste technologieën. Voor fablabs met een professionele werkplaats die veel klein werk maken voor particulieren mag het wel een maatje minder zijn, maar moet het even goed van kwaliteit zijn.

Lesmateriaal

Als extra bijdrage aan het onderwijs heeft VROTECH speciaal lesmateriaal ontwikkeld. Het lesmateriaal is bedoeld om de leerlingen vertrouwd te maken met de BRM CO2-lasermachines. De leerlingen gaan op een gestructureerde manier zelfstandig aan de slag. Zo ontdekken ze steeds meer mogelijkheden van de machine die ze zelf weer in projecten kunnen toepassen. Omdat de docent zelf geen opdrachten hoeft te maken en de leerlingen zelfstandig werken, is het lesmateriaal ook een stuk ontzorging.
Het lesmateriaal wordt gebruikt op vmbo-, mbo- en VTI-scholen in Nederland en België en is bijvoorbeeld geschikt voor vmbo-afdelingen PIE, BWI en D&P bovendien sluit het aan bij de ontwikkeling van STEM. Het lesmateriaal kunt u bij VROTECH bestellen.

Projecten

VROTECH is voor projecten in het onderwijs van alle niveaus de ideale samenwerkingspartner in het complete traject van voorbereiding, installatie en cursussen op locatie. Wij leveren uw project gebruiksklaar op en denken vanaf de start met u mee voor een zo efficiënt mogelijke inzet van de machines in het praktijklokaal of professionele werkplaats.

Bent u er van overtuigd dat uw studenten met deze technologie kennis moeten kunnen maken?

Vul dan het aanvraagformulier in of bel 085-4012947 om een afspraak te maken voor een demonstratie of een materiaaltest.

Vraag aan