HE Design razend enthousiast over BRM 6090 lasersnijder

door | 13-dec-2016 | Klanten

HE Design uit Hellevoetsluis maakt al ruim 10 jaar de mooiste reclameborden, lichtbakken, raamfolies, beletteringen en andere reclame-uitingen, van ontwerp tot en met montage. Eigenaar Huib Vermaat van HE Design (www.hedesigner.nl) is dan ook razend enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die hij met de nieuwe BRM 6090 lasersnijder in huis heeft gehaald.

Materialen

Huib Vermaat ziet volop toepassingsmogelijkheden voor zijn lasersnijder/lasergraveermachine. Hij gaat er zeker niet alleen mee snijden. Huib Vermaat: “Ik ga daarmee natuurlijk ook graveerwerk doen, voor een bedrijf heb ik bijvoorbeeld kleine leidingplaatjes gemaakt om slangen te nummeren. Ik doe er eigenlijk van alles mee.” Vooral 8 mm dik acrylaat is in veel verschillende kleuren beschikbaar en daardoor erg aantrekkelijk om in gevelreclames te gebruiken. Huib verwacht ook in andere materialen zoals hout en leer steeds meer te gaan graveren of snijden. Zelfs het graveren van natuursteen gaat hij zeker uitproberen. Met de nieuwe lasermachine komen er ook nieuwe interieurtoepassingen voor vlakglas en spiegels, bijvoorbeeld in de productie van ledpanelen.

2 BRM Laser  Steen graveren BRM laser  BRM laser

Gebruikerscursus BRM 6090 lasersnijder

Huib Vermaat is lovend over de gebruikerscursus, die Ton Vroon van VROTECH bij HE Design op locatie heeft verzorgd: “De gebruikerscursus is prima bevallen. Ton is toen bij mij geweest op een dag om alles uit te leggen, al was ik natuurlijk al heel erg bekend met snijmachines in de folie. Het voorprogrammeren wist ik eigenlijk al een beetje. Ik doe al tien jaar folies snijden en printen, dus ik was al langer bezig met dit soort werk. Nu komen er alleen wat kunststoffen en dergelijke bij. Maar de lasersnijder werkt ook met dezelfde vectorbestanden, dus dat was gesneden koek.”

Acrylaat lasersnijden  7 BRM laser  BRM laser

Hoe bent u met VROTECH in contact gekomen?

“Ik heb een beetje zitten googelen naar lasermachines en dan ga je dingen vergelijken. Ik heb een mailtje gestuurd naar BRM en die hebben mij in contact gebracht met Ton Vroon van VROTECH. Ik ben toen bij hem langs geweest en heb een demonstratie gehad. Hij was zo enthousiast over zijn product, dat dat voor mij een heel pluspunt was.”

10 BRM laser

Wilt u ook ervaren wat de pluspunten zijn van de BRM lasermachines, neem dan contact met ons op: bel +31(0)854012947 voor een demonstratie in ons servicecenter in Tholen.