Exclusief verkooppunt BRM lasers Nederland en België

door | 5-okt-2015 | Nieuws, Onderwijs

Waarom VROTECH lasers?

VROTECH biedt totaal-oplossingen voor lasersnijden in Nederland en België. VROTECH begrijpt, dat innovatie de sleutel is tot toekomstig succes en een blijvend sterke marktpositie. Ton Vroon, eigenaar van VROTECH: “Als ik de prachtige, nieuwe toepassingen zie die met de inzet van onze lasercutters realiseerbaar zijn, word ik steeds enthousiaster over onze producten. Het aantal bedrijven waarin lasersnijden en lasergraveren écht nieuwe mogelijkheden bieden, is ongekend groot en voor de meeste toepassingen is in ons programma een laser te vinden. De VROTECH lasers vinden niet alleen hun weg naar het bedrijfsleven, maar ook in het technisch onderwijs op alle niveaus zijn onze lasersnijmachines een gewilde aanvulling op het machinepark. Niet in het minst doordat wij de lasers in ons leveringsgamma geselecteerd hebben op gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid.”

Persoonlijk en betrouwbaar

In welke omgeving uw lasercutter ook moet opereren, VROTECH geeft u een persoonlijk, betrouwbaar advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. Daarna geven wij u tijdens de operatie betrouwbaar support, zowel op softwaregebied als op het gebied van hardware. De relatie met onze klanten is namelijk gebaseerd op simpele dingen als betrouwbaarheid en persoonlijk contact. Want wij zijn ons ervan bewust, dat u altijd op ons moet kunnen rekenen voor de continue beschikbaarheid van uw lasercutter. Ook de instructie en de gebruikerstraining van de lasersnijmachines verzorgen wij daarom zelf.

Turnkey

VROTECH kent het gevoel, dat u uw lasermachine snel wilt gebruiken, en levert daarom alle lasersnijders turnkey, inclusief machinesoftware en randapparatuur. Na installatie en instructie kunt u dus meteen aan de slag en is uw VROTECH laser vanaf de eerste dag productief. De lasertechniek in de VROTECH lasercutters heeft zich in de praktijk ruimschoots als uiterst betrouwbaar bewezen.

Innovatie

VROTECH levert lasers aan innovatieve ondernemingen in veel verschillende branches en er komen dagelijks nieuwe toepassingen bij. Lasercutters zijn flexibel inzetbaar in productie, ontwerp en verkoop en daarom geliefd bij architecten, signbedrijven, leerateliers, designbedrijven, meubelmakers en vele anderen. Speelgoed, sleutelhangers, naamplaatjes, bewegwijzering, mode-accessoires, raamfolies en maquettes zijn enkele voorbeelden van verrassende, innovatieve toepassingen van lasercutters. Met de VROTECH lasers hebt u ruimte tot innovatie van uw productiemethodes en de mogelijkheid om in met nieuwe producten en nieuwe materialen te experimenteren.

Waarom kiest u voor VROTECH?

  • VROTECH geeft persoonlijk advies
  • De lasers van VROTECH hebben een prima prijs-kwaliteitverhouding
  • VROTECH verzorgt zelf zijn praktijkgerichte cursussen op machines en software
  • De lasermachines van VROTECH zijn van een hoge kwaliteit
  • U kunt altijd rekenen op betrouwbaar support van VROTECH

Wilt u persoonlijk kennismaken met de voordelen van een VROTECH lasersnijmachine? Vul het aanvraagformulier in, bel 085-4012947 of stuur een e-mail.

Contact of informatieaanvraag

Maak HIER een afspraak voor een demonstratie op één van onze BRM lasers!