Wijnkistjes

Zakelijke relaties of personeel bedanken, een uniek cadeau voor een vriend of familielid, of een exclusieve verpakking voor je producten; een mooie fles wijn in een wijnkistje is altijd een bijzonder geschenk en de laatste jaren erg populair. Zowel zakelijk als bij de consument. Maar de vraag naar personaliseren, of het uniek maken van producten groeit ook. Jij als maker kan daarbij helpen. Bijvoorbeeld door een logo te verwerken, of de voorplaat van het kistje op een leuke manier te bewerken. Hoe je dat doet? Met een lasermachine van BRM. Daarme kun je gemakkelijk ieder wijnkistje lasergraveren of lasersnijden, helemaal naar wens van jouw klant.

“Waarom is een wijnkistje lasergraveren dan zo makkelijk?” horen we je denken. En terecht. Zeker wanneer je niet bekend bent met de techniek of de machines is het misschien lastig voor te stellen wat een lasermachine voor jou kan betekenen. Gelukkig leggen we je dat graag uit. Een BRM laser heeft namelijk heel veel voordelen voor jou als maker, bijvoorbeeld als je een wijnkistje wilt lasergraveren, maar ook voor zoveel andere producten! Allereerst in de bewerking. Ga je een wijnkistje laser graveren? Of wil je het op een unieke manier lasersnijden? Voor een BRM laser maakt het eigenlijk niet veel uit wat je kiest; beide bewerkingen voert de lasermachine op hoog niveau voor je uit. Bijvoorbeeld door de nauwkeurige laserstraal. Met een laserstraal van 0,1 mm breed draait de machine zijn hand niet om voor kleine letters, complexe vormen of fijne details. Bij een wijnkistje lasergraveren komt dat dan ook goed van pas, omdat je vaak op kleine ruimtes diverse logo’s of teksten zult bewerken. Op ieder kistje een andere boodschap zetten? Geen probleem. Met een lasermachine kun je zowel een enkel wijnkistje lasergraveren als een serie produceren.

Er zijn nog veel meer voordelen van een lasermachine voor jou als maker. Voordelen die we je graag laten zien! Wil je meer weten over een wijnkistje lasergraveren of lasersnijden? Of ben je benieuwd welke rol een lasermachine binnen jouw bedrijf kan vervullen? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende demonstratie. We leggen het je graag uit!