Welkomstborden

Een welkomstbord. Een sfeervolle begroeting op de locatie van jouw bruiloft of evenement. Én, ook nog eens helemaal in de stijl van de gelegenheid! Gepersonaliseerde welkomstborden zien we steeds vaker terugkomen als onderdeel van de aankleding van een feest of later als waardevolle herinnering aan die ene dag. Er zijn veel verschillende welkomstborden. Geschilderd, beplakt, noem maar op. Welkomstborden lasergraveren is een nieuwe variant die je veel ziet en steeds populairder wordt. En niet alleen welkomstborden lasergraveren is een mooie bewerking, ook het lasersnijden van deze borden zie je steeds vaker. Snijdt bijvoorbeeld de letters eens uit om een mooi 3D-effect te creëeren!

Welkomstborden zijn er in allemaal soorten en maten. Rond, vierkant, hout of kunststof, met gegraveerde of gesneden letters… Noem maar op! Toch blijft welkomstborden lasergraveren een van de populairste opties, juist door de natuurlijke, pure en eenvoudige sfeer die het geeft. Daarnaast kun je altijd nog variëren in het design. Ga je voor neutraal of maak je het bord helemaal in stijl van de gelegenheid? Gebruik je sierlijke letters of juist strakke letters? Wat je ook kiest; met een BRM laser is welkomstborden lasergraveren een fluitje van een cent. Door de nauwkeurigheid van onze machines is zelfs het meest complexe en gedetailleerde design geen uitdaging voor de BRM lasers. Daarnaast kunnen onze lasermachines bijna alle soorten materiaal bewerken. Jij als producent krijgt daar dus ontzettend veel mogelijkheden door, al helemaal als je deze materialen ook nog met elkaar weet te combineren!

Welkomstborden lasergraveren is populair en kan voor van alles ingezet worden; verjaardagsfeesten, bruiloften, lezingen of als onderdeel van je bewegwijzering. In de praktijk zul je zien dat je daarnaast ook al snel randartikelen zult verkopen. Bijvoorbeeld dat je naast een gegraveerd welkomstbord voor een bruiloft, ook items voor de tafelschikking van deze gelegenheid zult maken. Wil jij meer weten over dit product of de bewerking ervan? En wil jij zien hoe een lasermachine jou kan helpen je productassortiment te vergroten? Neem dan eens contact met ons op.