Vilten tas of laptopsleeve

Een laptop of tablet wil je zo goed mogelijk beschermen. Dat is logisch. Het zijn tenslotte kostbare apparaten die steeds vaker belangrijke data voor je bewaren. Omdat een ongelukje in een hoekje zit, wil het risico bij vallen of stoten dus zo klein mogelijk houden. Met een laptoptas of sleeve bijvoorbeeld! Naast de grote hoeveelheden standaard sleeves en tassen wil de consument steeds vaker iets ‘eigens’ en probeert zich daarom te onderscheiden met een tas. Een sleeve die helemaal bij jou past vanwege het materiaal of herkenbaar is door het design. Wat dacht je van een vilten tas of sleeve bijvoorbeeld? Stoot bestendig en in alle vormen en kleuren te maken. Hoe? Door een laptop sleeve lasersnijden bijvoorbeeld!

Een laptop sleeve lasersnijden met een BRM laser lijkt misschien onnatuurlijk. Toch worden BRM lasers steeds vaker ingezet binnen de textielbranche. Dat komt mede door de vele voordelen die de machine biedt. Zo kun je om te beginnen een sleeve lasersnijden uit een groot scala materialen. Wat dacht je van vilt, foam, polyester of EVA schuim. Het zijn misschien materialen waar je in eerste instantie niet bij stilstaat, maar die perfect bewerkt kunnen worden met een lasermachine! Ook de vorm van je sleeve heeft geen invloed op het werken met een lasermachine. Door de nauwkeurige laserstraal kun je in iedere denkbare vorm een laptop sleeve lasersnijden. Zo kun jij je als maker of ontwerpen écht onderscheiden van de grote massaproducties. Nog meer voordelen? Zeker! Denk bijvoorbeeld eens aan de snelheid van de productie! Zeker met textiel of schuim kun je grote tijdswinst boeken. Daar waar je voorheen met de hand je materiaal knipte of sneed, gaat de machine met één druk op de knop voor je aan de slag. Een BRM laser is daarbij veel sneller en preciezer dan handwerk, want door het ingeven van een ontwerp volgt de laserstraal precies de lijnen die jij aangeeft! Het enige wat jij dus nodig hebt is een ontwerp, een BRM laser en je favoriete materiaal.

Wil je meer weten over een laptop sleeve lasersnijden? Of ben je benieuwd hoe een BRM laser met jou materiaal omgaat? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende demonstratie. Samen kijken we graag naar wat een lasermachine voor jou kan betekenen.