Vakverdelers

Vakverdelers, je kent ze wel. Die handige, vaak kunststof, onderdelen waarmee je lades of andere ruimtes in meerdere kleine vakjes kunt verdelen. Je koopt ze tegenwoordig gemakkelijk in de standaardmaten bij dezelfde woninggigant als die van je kledingkast maar je kunt ze ook op maat laten maken. Of beter gezegd; jij als specialist kun jouw klanten gemakkelijk voorzien van maatwerk vakverdelers door ze op maat te maken. En daar zijn verschillende manieren voor! Heb je al eens gedacht aan vakverdelers lasersnijden? Met een lasermachine kun je meer dan je denkt!

Vakverdelers lasersnijden is een moderne, snelle en vooral makkelijke manier van produceren. De machine is makkelijk aan te sturen, het enige wat je nodig hebt is een ontwerp, een BRM laser en je materiaal. Vakverdelers zie je vaak terug van kunststof. Toch kun je uit veel meer soorten materiaal vakverdelers lasersnijden. Wat dacht je van schuim? Zodat de zowel de inhoud als de vakverdeler beschermd is tegen krasjes? Of misschien wil je liever dat het exterieur van je kast verder doorloopt in het interieur van je kast en wil je uit hetzelfde materiaal vakverdelers lasersnijden? Welk materiaal je ook kiest, met een lasermachine zijn bijna alle materialen te bewerken. Een ander groot voordeel van een lasermachine is de grote precisie waarmee de machine produceert. Dat maakt dat je in sommige gevallen helemaal geen lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig hebt. Door met een laserstraal van 0,1 mm breed te werken, kun je vakverdelers lasersnijden die exact in elkaar passen. Wil je ook je logo achterlaten? Dan graveer je met hetzelfde gemak jouw branding op de vakverdeler en blijf je altijd zichtbaar als producent.

Wil je meer weten over vakverdelers lasersnijden met een lasermachine? Of ben je benieuwd een lasermachine nog meer binnen jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan eens een demonstratie bij ons aan. We helpen je graag verder!