Tassen

Je handtas, je schoudertas, je toilettas, je laptoptas, je sporttas, boodschappentas. Stiekem zijn er nogal wat tassen op de wereld! En vrijwel iedereen heeft er een, al is er natuurlijk wel een verschil in gebruik. Is jouw tas puur functioneel? Of is het een verlengstuk van jouw outfit en ben je op zoek naar iets unieks? In dat laatste geval zou het zomaar eens voor kunnen komen dat je een tas zoekt die anders is dan anderen. Misschien door het gebruik van materiaal, of een toevoeging van een patroon. Of misschien heb jij als maker of heeft jouw consument zelf wel een uniek ontwerp in gedachten! Een BRM laser kan dan een interessant gereedschap voor jou zijn, zeker wanneer je bijvoorbeeld een tas lasergraveren wilt!

Van welk materiaal de tassen in jouw assortiment ook zijn; een tas lasergraveren kan van bijna ieder materiaal. Vooral textiel en leer geven een luxe en uniek effect waarmee je een tas creëert die helemaal aansluit bij jouw stijl. Dat creëren is eigenlijk heel makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een ontwerp, je materiaal of product en een BRM laser. Alles in huis? Dan kun je direct gaan beginnen met je tas lasergraveren! Alle lasermachines van BRM worden gebruiksklaar geleverd. Dat betekend dat een monteur van BRM de machine voor je installeert en je uitleg geeft waarna je gelijk aan de slag kunt. Een lasermachine van BRM betekend vrijheid. Want er zitten namelijk geen regels aan je ontwerp! Door een 0,1 mm brede laserstraal kun je de meest fijne details, kleinste letters of complexe vormen mee graveren. Dat is fijn, want ga je een tas lasergraveren dan is je ruimte over het algemeen wat kleiner. Een tas lasergraveren gaat ook nog eens heel snel. Je kunt het personaliseren van tassen in feite ter plaatse aanbieden! De tas is klaar terwijl jouw klant er op wacht!

Een tas lasergraveren heeft vele voordelen. Benieuwd welke dat zijn? We leggen het je graag uit! Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende demonstratie en we laten je kennismaken met onze machines, de techniek en zoeken samen uit wat een BRM laser voor jouw bedrijf kan betekenen!