Tapijtstalen

Of je nu iets wilt testen, een kleur wilt kiezen, materiaal wilt showen of materiaal wilt vergelijken; in sommige gevallen kan het handig zijn om een sample of staal te hebben. Van tapijt bijvoorbeeld! Als producent of verkoper van tapijt weet je maar al te goed dat een goede voorbereiding het halve werk is. Als producent wil je bijvoorbeeld weten of het tapijt wat je verkoopt aan de juiste eisen voldoet maar als verkoper van tapijt wil je natuurlijk ook je klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren door hen bijvoorbeeld een stalenboek mee te geven. Maar die stalen… Hoe maak je die eigenlijk? Besteed je het uit? Vraag je het op bij je leverancier? Of maak je het zelf?

Je productie van stalen in eigen hand hebben is heel makkelijk. Door tapijt stalen lasersnijden met een lasermachine bijvoorbeeld! “Is er met tapijt stalen lasersnijden geen kans op brand?” horen we je denken. Een terechte vraag misschien, maar wees gerust! Tapijt stalen lasersnijden is een hele veilige manier om je samples te maken! Een BRM laser is een perfecte manier om textiel en tapijt te bewerken. Door de contactloze bewerking vind er geen wrijving plaats op je materiaal waardoor er geen kans is op beschadiging. Ook de intensiteit van de laserstraal kun je instellen. Daarmee neem je de kans op brand dus helemaal weg. Met de juiste instellingen kun je met gemak je tapijt stalen lasersnijden. Een groot voordeel van werken met een BRM lasermachine is dat je complete vormvrijheid hebt. In welke vorm je je staal of sample ook wilt; door de hoge precisie van de machine is iedere vorm mogelijk. Handig wanneer je je stalen in een showroom wilt verwerken bijvoorbeeld! Door tapijt stalen lasersnijden hoef je je ook niet langer druk te maken over rafelranden o.i.d. De hitte van de laserstraal werkt je staal direct af. Je hebt dus direct een bruikbare sample!

Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen aan tapijt stalen lasersnijden. Benieuwd wat een lasermachine voor jou kan betekenen? Kom eens, geheel vrijblijvend, langs in onze showroom. We laten je graag kennismaken met de techniek en de mogelijkheden!