Taarttoppers

Welke gelegenheid je ook viert; als er taart geserveerd wordt, wil je het liefst dat deze perfect aansluit op de gelegenheid en/of bij de persoon. Daarom is het des te leuker om een persoonlijk tintje toe te voegen aan bijv. een taart, bijvoorbeeld door middel van een taarttopper. Maar hoe zorg je dat deze gepersonaliseerd is? Of past bij het thema of de gelegenheid? Denk eens aan een taarttopper lasersnijden. Je kent ze vast wel: de “Geslaagd!”-tekst op een taart, de naam van de baby in petit fours op een kraamfeestje of de leeftijd van de jarige op cupcakes. Een gepersonaliseerde taarttopper (en andere feestelijke versieringen) maak je binnen een handomdraai met een lasermachine. Stap af van de “standaard” vormen door de meest complexe vormen uit de lasersnijden of lasergraveren.

Custom taarttoppers worden de laatste jaren steeds populairder. Hoe leuk is namelijk om de favoriete dieren of hobby’s van de jarige te kunnen verwerken. Of om de taarttopper geheel in de stijl van de bruiloft te maken. Een simpele toevoeging om je taart naar een hoger niveau te tillen. Een lasermachine van BRM helpt je gemakkelijk om dat hogere niveau te behalen. In de eerste plaats al door de ruime keuze uit materialen! Wil je een taarttopper lasersnijden uit hout of kunststof? En wil je deze nog extra aankleden door de taarttopper ook te graveren? Of wil je juist experimenteren met andere materiaalsoorten? Een BRM laser draait er zijn hand niet voor om en helpt je in jouw zoektocht naar het juiste materiaal voor jouw taarttopper.

Wil je een taarttopper lasersnijden met een BRM laser? Dan is die keuze ook nog eens interessant voor jou als producent! Door de mogelijkheden en voordelen in productie heb jij je lasermachine al snel terugverdiend. Zeker nu de trend in personaliseren stijgt en de vraag bij bakkerijen, bruiloft- en eventplanners of gespecialiseerde cadeauwinkeld alleen maar groter wordt. Maar een taarttopper lasersnijden; wat voor machine heb je dan nodig? Vrotech helpt je graag verder bij het maken van de juiste keuze.