Stempels

Stempels zijn er in allerlei soorten. Handstempels, stempelplaatjes, zakelijke stempels met bijvoorbeeld adressen. Maar ook stempels voor speciale gelegenheden zoals geschenk labels, uitnodigingen of geboortekaartjes. Welke stempel je ook nodig hebt; wanneer je een gepersonaliseerde stempel nodig hebt is het belangrijk dat zelfs de kleinste letters en fijnste details zichtbaar zijn en blijven. Heb je zo’n gepersonaliseerde stempel nodig? Dan is deze makkelijk te lasergraveren met een BRM lasermachine. Stempels lasergraveren met een lasermachine is niet alleen eenvoudig, ook is het absoluut de snelste manier van produceren!

Stempels lasergraveren met een BRM laser heeft absoluut voordelen wanneer je je bezig houdt met signage of drukwerk. Maar ook voor particulieren, bedrijven, kantoren, verenigingen, stichtingen en openbare instellingen die veelvuldig gebruik maken van stempels. Eerder werd een stempel gemaakt van metaal maar steeds vaker wordt er rubber ingezet voor het produceren van stempels. Dat komt bijvoorbeeld door de korte voorbereidingstijd die je nodig hebt voor stempels lasergraveren. Je hoeft geen materiaal vast te zetten in de machine en door de eenvoudige bediening zijn je stempels klaar terwijl je wacht. Wil je je stempel van een ander materiaal dan rubber? Bijvoorbeeld hout of toch metaal? Ook dan is de BRM laser de juiste machine; met één machine kun je alle materialen bewerken en daarmee alle soorten stempels lasergraveren. Daarnaast maakt het de machine niet uit of je grote oplages of enkele stuks nodig hebt. Een lasermachine is daarmee goedkoper dan traditionele methodes.

Wil je stempels lasergraveren van rubber, ook dan heb je meer dan genoeg keuze. Zo heb je speciaal stempelrubber of laserrubber maar kun je ook kiezen uit natuurlijk rubber, siliconenrubber, synthetisch rubber of microporeus schuim. Kijk vooraf ook altijd even goed naar de grondstoffen in je materiaal. Vooral synthetische rubbers kunnen soms chloor of halogenen bevatten die je niet kunt snijden met een lasermachine. Bevat je materiaal PVC? Ook dan raden we je aan het materiaal niet te bewerken met een BRM laser.