Sleutelhangers

Sleutelhangers. We hebben ze bijna allemaal. En ondanks dat het misschien een ondergewaardeerd product is, is de vraag nog altijd groot. Zeker wanneer deze sleutelhangers gepersonaliseerd zijn met een naam of een favoriet merk afbeelden. En wat dacht je van de ontzettend ruime keuze uit materialen? De ene sleutelhanger is van metaal, de ander van hout, en weer een ander is gemaakt uit acryl of leer. Welk materiaal of ontwerp je ook kiest; personaliseren is populair! Maar jij, als maker… Hoe maak jij sleutelhangers? Maak en personaliseer je ze met de hand? Of heb je een andere manier van produceren? Sleutelhangers lasersnijden of sleutelhangers lasergraveren bijvoorbeeld?

Als maker kan een BRM laser jou grote voordelen opleveren. Zo is sleutelhangers lasersnijden bijvoorbeeld vele malen sneller en secuurder dan handwerk en bereik je minstens hetzelfde resultaat en zelfs mooier! En personaliseren, een trend bij sleutelhangers lasersnijden of sleutelhangers lasergraveren, is ook nog eens een fluitje van een cent! Er zijn vele soorten en maten op het gebied van sleutelhangers. Maak je ook gebruik van unieke ontwerpen? Dan ligt de wereld aan je voeten! Een lasermachine draait namelijk zijn hand niet om voor aparte vormen. Door de laserstraal van de machine, welke 0,1 mm breed is, snijdt en graveer je met gemak de meest fijne details, teksten of complexe vormen. Dat is handig want ga je sleutelhangers lasersnijden of sleutelhangers lasergraveren, dan is je oppervlak vaak klein en wil je het meest optimale resultaat bereiken! Het enige wat jij nodig hebt is een BRM laser, een ontwerp en het materiaal. Een ander groot voordeel van de lasermachine is zijn snelheid. Je kunt bij wijze van spreken wachten op je sleutelhanger.

Wil je sleutelhangers lasersnijden of sleutelhangers lasergraveren, dan is een lasermachine dus de beste keuze voor jou als gereedschap. Benieuwd hoe dit werkt? Of ontdekken welk model het beste bij jou past? Neem dan eens contact met ons op. We geven je graag een vrijblijvende demonstratie en samen ontdekken we wat een lasermachine voor jouw bedrijf kan betekenen.