Skylines

Skylines; naast citymaps misschien wel de meest populaire wanddecoratie van dit moment. Op zich niet vreemd want de skylines van sommige steden lenen zich ook perfect om een skyline van te maken! Een skyline tijdloos? Integendeel! In de meeste steden zijn de grootste gebouwen nog volop in ontwikkeling en veranderen de skylines met het jaar! Maar hoe maak je nu zo’n skyline? De meeste zitten toch vol kleine details? Klopt. Daarom kun je skylines lasersnijden, een snelle en makkelijke manier van produceren!

Het vergt misschien wat creativiteit, maar wanneer jij de ontwerpskills onder de knie hebt kun je binnen ‘no time’ een hippe skyline tevoorschijn toveren. Skylines lasersnijden met een BRM laser is makkelijk. Het enige wat je nodig hebt is een ontwerp, een BRM laser en je materiaal. Zo simpel? Ja, zo simpel is het. Heb je complexe vormen in je ontwerp? Geen probleem. Met een laserstraal van 0,1 mm breed is kun je skylines lasersnijden met de fijnste details en de kleinste letters. Een voordeel; veel kleine details zul je waarschijnlijk niet tegenkomen. Skylines die dienen als wanddecoratie worden vaak op wat grotere schaal gemaakt. Veel skylines die je tegenkomt zijn gemaakt van hout of kunststof. Denk aan acrylaat of zwart MDF. Maar wist je dat je uit veel meer verschillende materialen skylines lasersnijden kunt? Hoe gaaf is het om een skyline aan de muur te hebben van schuim? Of misschien wel gegraveerd op metaal? Kies het materiaal wat het beste bij jou omgeving past en pas de bewerking daar vervolgens op aan. Zo maak jij een skyline helemaal op maat voor jouw klant.

Wil je alle geheimen van skylines lasersnijden ontdekken? Of ben je benieuwd hoe onze lasermachines werken? Geen probleem! Een team van enthousiaste specialisten staat voor je klaar en geven je graag een demonstratie. Wie weet ga jij binnenkort aan de slag met skylines lasersnijden!