Sieraden

Een mooi sieraad kan een outfit helemaal afmaken. Gelukkig zijn sieraden er dan ook in alle vormen en maten, voor ieder wat wils. Als verkoper of ontwerper weet jij als geen ander dat er veel verschillende sieraden zijn. De één met een emotionele waarde, omdat er bijvoorbeeld een waardevolle gravure in zit, de ander als uniek mode-object. Met welke reden je je sieraden ook verkoopt; je wilt dat het sieraad volledig aansluit bij de persoon die het draagt. Maar hoe zorg je daarvoor? Maak jij je sieraden zelf of besteed je het maken en/of bewerken hiervan uit? Of je nu zelf creëert of het toch aan een ander overlaat; een lasermachine zou voor jou een oplossing kunnen zijn. Een oplossing om zelf unieke ontwerpen te realiseren door middel van sieraden lasersnijden of extra waarde toe te voegen door sieraden lasergraveren. En zie je eenmaal de mogelijkheden? Dan kun je nog veel meer bereiken!

Door de grote hoeveelheid materialen die je kunt bewerken met een BRM laser, vergroot je niet alleen je productaanbod maar ben je ook nog eens veel flexibeler in je ontwerp. Wanneer je namelijk ook nog eens materialen gaat combineren is ‘the sky the limit’! Een lasermachine kan gemakkelijk sieraden lasersnijden maar zeker ook sieraden lasergraveren. Beide bewerkingen hebben weer zo hun eigen voordelen. Zo ben je met sieraden lasersnijden in staat om de meest complexe vormen te creëren. Een lasermachine van BRM is met een laserstraal van 0,1 mm breed namelijk uiterst nauwkeurig. Sieraden lasergraveren biedt dan weer een enorm veel mogelijkheden op gebied van materiaal. Daar waar misschien niet alle materialen te lasersnijden zijn, zijn wel alle materialen te graveren! Zo kun jij als maker de meest waardevolle boodschappen op sieraden lasergraveren. Zijn dat voor jou de enige voordelen van een lasermachine? Zeker niet. Naast de hoge nauwkeurigheid en de materiaalvrijheid die je met een BRM laser hebt, heeft de machine ook een hoge productiesnelheid. Zo kan je klant op zijn of haar ring, ketting of armband wachten tot ‘ie klaar is. Wil je liever meerdere sieraden lasersnijden of graveren? Geen probleem. Een lasermachine is zowel geschikt voor enkele stuks als voor serieproductie.

Wil jij meer weten over sieraden lasersnijden of sieraden lasergraveren? Kom eens langs in onze showroom. Tijdens een van onze vrijblijvende demonstraties laten we je graag zien hoe onze machines werken, laten we je kennismaken met de techniek en kijken we samen met jou hoe je een lasermachine kunt inzetten binnen jouw bedrijf.