Scheidingswanden / Wandpanelen

Een scheidingswand; een prachtige manier om een grote ruimte in kleinere ruimtes te verdelen. Sluit je de ruimte helemaal af? Of geef je er een ontwerp aan om sfeer te creëren? Laat je de wand helemaal dicht, of laat je het deels open en wordt het ook een decoratief aspect in je ruimte? Bij het maken van een scheidingswand heb je veel mogelijkheden. De wens van je klant kun je op verschillende manieren en met diverse technieken realiseren. Maar heb je wel eens gedacht aan een lasermachine? Een scheidingswand lasersnijden is makkelijker en efficiënter dan je denkt!

De trends in interieur en styling staan niet stil. De hele branche is steeds meer gericht op personaliseren of het creëren van een passende, eigen ruimte. Scheidingswanden zijn hier een perfect product voor. Wil je een scheidingswand lasersnijden dan heb je eigenlijk maar een paar dingen nodig: een lasermachine, je materiaal en een design. Het is wel aan te raden je vooraf te bedenken hoe je je scheidingswand wilt opbouwen; ga je een scheidingswand lasersnijden uit één stuk, of deel je het op in losse delen? In dat geval is de grootte van je lasermachine van belang zodat deze voldoet aan de grootte van je materiaal. Qua design zijn voor een scheidingswand lasersnijden de mogelijkheden oneindig. Tegenwoordig zie je vaak prints en patronen die in interieurs verwerkt worden. Diezelfde patronen en prints kun je perfect verwerken in je ontwerp. Een lasermachine van BRM verwerkt namelijk moeiteloos de meest complexe ontwerpen en fijnste details. Ideaal wanneer je maatwerk wil leveren aan je klant en daar bijvoorbeeld hun logo in wilt verwerken.

Wil je een scheidingswand lasersnijden, dan heb je een ruimte materiaalkeuze. Hout is misschien voor de hand liggend, maar welk soort hout gebruik je dan? Want iedere houtsoort heeft zijn eigen uitstraling en draagt bij aan zijn eigen doel. De een draagt bij aan een betere akoestiek, de ander weer aan isolatie. Wil je meer weten over een scheidingswand lasersnijden? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!