Samples

Wat je ook maakt of produceert; als maker wil je vakwerk afleveren. Niets is mooier dan tevreden klanten. En daar is soms veel voorbereiding voor nodig; de juiste materiaalkeuze, het juiste ontwerp en soms zelfs de omgeving waarin het product zich gaat bevinden. Om te zorgen dat bij al deze onderwerpen de juiste keuze wordt gemaakt, kan het soms handig zijn om wat voorbeeldjes te hebben. Samples, zogezegd. Samples die je kunt meegeven aan jouw klant om hun keuze zo goed mogelijk te kunnen maken. Hoe je aan die voorbeeldjes komt? Door het inzetten van een lasermachine bijvoorbeeld! Zo kun je de juiste samples lasersnijden die jij nodig hebt!

Als maker krijg je te maken met veel verschillende materialen. Een groot voordeel van samples lasersnijden is dan ook dat de lasermachine veel verschillende materialen kan bewerken! Heb je een voorbeeld nodig van hout? Van kunststof, metaal, karton, leer, textiel of een ander materiaal? Geen probleem! Ga je samples lasersnijden, dan mag je vertrouwen op de kunnen van een BRM laser. Naast de grote materiaalkeuze is de snelheid van een BRM laser ook een groot voordeel van samples lasersnijden. Wanneer je met je klant nog druk aan het onderzoeken bent wat de juiste materialen en ontwerpen zijn, kun je ter plekke samples lasersnijden van het besproken materiaal. Klaar terwijl je wacht! En dat voegt niet alleen iets extra’s toe aan je service, het beschermt jou ook tegen mogelijke verkeerde keuzes! Heeft het eindproduct een uitdagend ontwerp? Geen probleem. Door een laserstraal van 0,1 mm breed, neemt de machine één op één jouw ontwerp over en ben je zelfs in staat om dit ontwerp te verwerken in je voorbeelden. Zo kun je de meest realistische samples lasersnijden!

Je snapt het; een BRM laser heeft voor jou als maker vele voordelen. En we hebben ze je nog niet eens allemaal verteld! Ben je benieuwd naar samples lasersnijden met een BRM laser? Of wil je onderzoeken wat een lasermachine voor jouw bedrijf kan betekenen? Kom dan eens bij ons langs, we laten het je graag zien!