Promotie artikelen

Jaarlijks geven we duizenden artikelen weg aan onze potentiële klanten of relaties. Om op te vallen, of om iets te promoten… Maar hoe val je op tussen al die artikelen? Hoe zorg je dat mensen je onthouden? Promotie artikelen mét een logo krijgen extra waarde en vallen meer op. Het zou dus een gemiste kans zijn om geen logo toe te voegen aan je give away! Om aan te tonen dat jouw product kwalitatief hoog is, wil je je promotionele gift diezelfde kwaliteit meegeven. De eerste indruk is immers de belangrijkste! Een onuitwisbare afbeelding of logo op je artikel aanbrengen? Dat doe je met een lasermachine. Promotie artikelen lasergraveren is namelijk makkelijker dan je denkt!

Promotie artikelen lasergraveren gaat gemakkelijk met een BRM laser. En weet je wat fijn is? Het maakt eigenlijk niet uit wat voor artikel dat is. Dat komt omdat je met een BRM laser een gigantische materiaalvrijheid hebt. Een ander belangrijk aspect is de gravure zelf. Op een promotie artikel heb je vaak beperkte ruimte, omdat het te graveren oppervlak bijvoorbeeld heel klein is. Zoals bij een pen. Toch wil je dat die ruimte niet ten koste gaat van je ontwerp! Met een BRM lasermachine hoef je daar niet bang voor te zijn. Door de 0,1 mm brede laserstraal ben je in staat om de meest complexe vormen, kleinste letters en fijnste details te graveren, zowel op klein als groot oppervlak. Zo kun jij promotie artikelen lasergraveren met dezelfde kwaliteit die je gewend bent. Het komt niet vaak voor dat je slechts een paar stuks promotie artikelen hebt. Je geeft niet voor niets ter promotie, dus je oplage is groot! Ga je promotie artikelen lasergraveren met een BRM laser, dan maakt het eigenlijk niet uit hoe groot je oplage is. Van het eerste artikel tot het laatste; de kwaliteit blijft gelijk.

Je promotie artikelen lasergraveren is niet langer iets wat je uit hoeft te besteden met een BRM laser. Een interessante toevoeging aan je machinepark dus, als je je bedenkt wat een tijd en kosten je daarmee kunt besparen! Wil jij meer weten over promotie artikelen lasergraveren en ben je benieuwd hoe je een BRM laser nog meer binnen jouw bedrijf kunt inzetten? We helpen je graag verder!