Portemonnee

Een portemonnee… Misschien wel het meest waardevolle item in een gemiddelde damestas of in de binnenzak van een colbert. Ze zijn er in alle soorten en maten, en vooral ook van allerlei soorten materiaal! Maar… Portemonnees komen we toch nog steeds het allermeest tegen in een lederen variant. Omdat personaliseren zo’n enorme trend is, worden ook portemonnees steeds vaker voorzien van een print, logo of naam. Is er vraag naar gepersonaliseerde lederen producten? En hoe pak je dat dan aan? Misschien is lasermachine dan interessant gereedschap voor je. Je kunt namelijk gemakkelijk een portemonnee lasergraveren met dit apparaat!

Je wilt een portemonnee lasergraveren. Wat heb je nodig? Allereerst je product of materiaal. Je hebt namelijk niet alleen portemonnees maar ook pashouders. En ze zijn er niet alleen van leer maar ook van hout of kunststof! Welk materiaal je ook kiest; een BRM laser kan, ongeacht het materiaal, iedere portemonnee lasergraveren. Heb je je materiaal bij de hand? Dan is het enige wat je nog nodig hebt een ontwerp en een lasermachine. Een portemonnee lasergraveren is een heel andere techniek dan bijvoorbeeld embossing, waarbij je door middel van een soort stempel een ontwerp in het materiaal drukt. Lasergraveren zorgt voor een veel permanentere bewerking doordat het materiaal licht weggebrand wordt. Heb je een heel gedetailleerd ontwerp? Ook dan kun je perfect een portemonnee lasergraveren. Door de hoge nauwkeurigheid van de laserstraal graveert de machine de meest fijne details, kleine letters en complexe vormen. Dat is fijn, want de ruimte op een portemonnee is vaak niet heel erg groot! Naast dat de machine heel precies is, is de machine ook nog eens snel. Je kunt dus een portemonnee lasergraveren terwijl je er op wacht! De snelheid van de machine is interessant voor jou als maker, je kunt je klant namelijk snel helpen!

Wil je weten hoe een portemonnee lasergraveren werkt? Of ben je nog niet bekend met de techniek en ben je benieuwd hoe onze machines werken? Neem dan eens contact met ons op! Samen kijken we graag hoe we een lasermachine succesvol kunnen maken binnen jouw bedrijf!