Personalisatie

Dat interieurs steeds persoonlijker worden mag geen geheim zijn. Personaliseren is een trend en gaat veel verder dan enkel een naam op een leuke gadget of persoonlijk item. Kijk bijvoorbeeld eens naar zakelijk personaliseren. Als specialist in interieur kom je dat vast vaak genoeg tegen. Een welkomstbalie voorzien van een logo, accessoires passend bij het bedrijf… Een zakelijk interieur is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de huisstijl van jouw klant. Het is het fysieke visitekaartje waarbij het logo van je klant vaak een belangrijke rol speelt. Om klanten bijvoorbeeld te laten weten dat ze op de juiste plaats zijn, of een prettige werkplek te creëren voor de werknemers van jouw klant.

Personaliseren met een lasermachine komt binnen interieurbouw steeds vaker voor. Het is dan ook een handig gereedschap voor jou als interieurbouwer! Daarvoor hoef je je geliefde freesmachine niet eens op te geven, iets wat vaak een groot misverstand is. Wil jouw klant zijn of haar logo verwerkt hebben bij het personaliseren van een interieur? Dan gebruik jij nu waarschijnlijk vaak je freesmachine. Toch heeft een lasermachine veel voordelen bij het personaliseren van interieur objecten. Zo is het grootste verschil de vormvrijheid die je met een BRM laser hebt. Een BRM laser snijdt en graveert bijvoorbeeld radiusvrije hoeken, die je door de ronde freeskop met een freesmachine niet zou kunnen realiseren. Daarnaast heeft een lasermachine een contactloze bewerking. Dat is heel anders dan bij een freesmachine, waar je gereedschap écht op je materiaal werkt. Er is daardoor bij een freesmachine dan ook vaker slijtage en onderhoud nodig. Een interieur personaliseren heeft niet alleen te maken met een logo graveren. Het kan ook te maken hebben met materiaal. Ook hier heeft een lasermachine een groot voordeel ten opzichte van een freesmachine.  Een BRM laser kan namelijk niet alleen meer verschillende materialen voor je interieur personaliseren, ook werkt een lasermachine je product direct af. Iets waarbij je met het gebruik van een freesmachine toch nog andere bewerkingen in moet zetten.

Ben je benieuwd hoe jij het interieur van je klant kunt personaliseren met een BRM laser? We weten zeker dat er meer voordelen zijn dan je denkt! Vanuit onze showroom in Tholen laten we je graag zien hoe gemakkelijk je met een BRM laser kunt werken en wat de machine voor jouw bedrijf kan betekenen.