Pashouders

Grote, klassieke portemonnees behoren tegenwoordig tot de verleden tijd. Pashouders zijn daarentegen helemaal de trend. Zeker nu we steeds minder met contant geld op zak lopen omdat bijna alles digitaal gaat. Of je je nu moet identificeren, betalen of punten sparen; je hebt overal een pasje voor nodig. Het is dan ook niet voor niets dat een pasjeshouder zo populair is. Een compacte houder die ruimte biedt voor het opbergen van allerlei verschillende pasjes die je graag bij de hand hebt. Zowel voor mannen als voor vrouwen is een pasjeshouder een makkelijk op te bergen kaarthouder. En of het nu alleen gebruikt voor betaalmiddelen of klantenpasjes; je pashouder wordt nóg leuker als je het personaliseert! Hoe? Door je pashouder lasergraveren bijvoorbeeld.

Ga je een pashouder lasergraveren, dan heb je vaak een beperkte ruimte. Een pasje is namelijk niet heel groot, en een pashouder dus niet veel groter. Je wilt daarom dat je gravure zo goed mogelijk is. Een pashouder lasergraveren is voor een BRM lasermachine geen uitdaging. Door de 0,1 mm brede laserstraal graveert de machine met gemak de meest kleine letters, fijnste details en complexe vormen. Ideaal wanneer je een persoonlijke tekst of bedrijfslogo wilt toevoegen! Ook materiaal vormt geen gevaar als het om een pashouder lasergraveren gaat. In de meeste gevallen heb je te maken met aluminium op de houder zelf, en leer of textiel op de omslag. Al deze materialen zijn perfect te graveren en leveren de mooiste gravures op. Heeft de pashouder een anti-skim technologie? Ook dan is een pashouder lasergraveren geen probleem. De gravure of markering op je pashouder beschadigd op geen enkele manier het aluminium.

Wil je meer weten over een pashouder lasergraveren en ben je benieuwd welke materialen je allemaal nog meer kunt bewerken? In onze showroom laten we je graag kennismaken met de techniek en onze machines. Zo onderzoeken we samen welke machine het beste in jouw bedrijf past.