Onderzetters

Als lasersnij- en graveer specialist weet jij als geen ander dat de producten die je met een lasermachine produceren kunt praktisch voor het oprapen liggen. Onderzetters lasersnijden bijvoorbeeld! Niet alleen leuk als cadeau, maar ook voor horeca en het bedrijfsleven interessante items. Als bedrijf wil je namelijk goed zichtbaar zijn, en kun je je merk soms doorvoeren in de kleinste details! Wat dacht je van onderzetters lasersnijden in de vorm van een logo en het vervolgens laser graveren met de branding of boodschap van je klant? Een lasermachine biedt kansen!

Wil je onderzetters lasersnijden met een geometrische vorm, een thema of juist iets compleet anders? Een lasermachine geeft je die vormvrijheid. De benodigheden? Een BRM laser, materiaal en een design… en dat is nu net het fijne van een lasermachine; je designopties zijn oneindig! Of je nu de kleinste letters, fijnste details of meest complexe vormen wilt verwerken; een lasermachine van BRM volgt moeiteloos jouw ontwerp. Een ander voordeel van onderzetters lasersnijden met een lasermachine is je enorme keuze in materiaal. Wil je onderzetters lasersnijden uit hout, kunststof of leer? Wil je niet alleen onderzetters lasersnijden, maar ook afwerken door middel van lasergraveren? Het kan allemaal met een BRM laser. Maak jouw cadeau of opdracht extra bijzonder door materialen te combineren of bewerkingen samen te voegen en bereik de meest fantastische resultaten! Werken met een lasermachine van BRM kent vele voordelen. Naast een ruime materiaalkeuze, vrijheid in vorm is de machine ook nog eens snel en efficiënt. Je kunt in feite op je product wachten. Doordat de machine je producten en materiaal ook direct afwerkt kun je je onderzetters lasersnijden en bij wijze van spreken direct verkopen. Jij als specialist wordt daarmee enorm flexibel in produceren!

Wil jij zien hoe onze lasermachines werken? Of wil je meer weten over onderzetters lasersnijden en/of graveren? We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!