Notitieboekjes

Wanneer je veel gebruik maakt van een notitieboekje, weet je als geen ander dat er vele vormen en maten zijn. Van notitieboeken geïnspireerd op grote Italiaanse schilders tot kleine zakformaatjes die ook wel bekend staan als ‘travelers notebooks’. En wat dacht je van de milieuvriendelijke versies waarbij je in plaats van gewoon papier een gecoat vel beschrijft en steeds weer uitwist? Een duurzame oplossing! Wellicht zijn notitieboekjes onder jouw klanten ook een populair product. Hoe mooi zou het dan zijn als je deze creatieve geesten een prachtig gepersonaliseerd notitieboekje te kunnen bieden? Het personaliseren van deze producten gaat namelijk erg makkelijk met een lasermachine. Voor je het weet kun jij de mooiste ontwerpen op een notitieboekje lasergraveren.

Notitieboekjes zijn er dus in veel soorten en maten, en vooral ook voorzien van een kaft in alle denkbare materialen. Maar kun je bij ieder materiaal een notitieboekje lasergraveren? Ja! Dat kan zeker! Of het nu om hout, leer of softcover gaat; voor een BRM laser is materiaal geen uitdaging! Het enige wat jij nodig hebt om je klanten en zo mooi en gepersonaliseerd mogelijk notitieboekje te bieden is een ontwerp, je materiaal of product en de lasermachine. Wil je namen of teksten op een notitieboekje lasergraveren? Of wil je een patroon of design aan het notitieboekje toevoegen? Ook op gebied van design is een BRM laser voor jou het meest universele gereedschap voor jouw opdracht. Door een laserstraal met een breedte van 0,1 mm is de machine in staat om de meest fijne details, kleine letters of complexe vormen voor je te graveren. Bang voor beschadiging van je materiaal? Geen paniek! Met een lasermachine hoef je je niet druk te maken om krassen of beschadiging van je materiaal. Een BRM lasermachine produceert namelijk contactloos. Zo kun jij een notitieboekje lasergraveren zonder dat er frictie op je materiaal ontstaat. Geen afbreuk aan je product dus! Het meest perfecte resultaat van een notitieboekje lasergraveren behaal door het gebruik van een BRM laser.

Wil je zelf zien hoe een notitieboekje lasergraveren werkt? Of ben je benieuwd of jouw producten of materialen geschikt zijn voor het bewerken met een lasermachine? Neem dan eens contact met ons op! Tijdens een vrijblijvende demonstratie ontdekken we samen de mogelijkheden!