Naamborden

Onder veel trotse huizenbezitters zijn ze populair; een naambordje naast te deur met voor ieder gezinslid een prominente vermelding of met een creatief huisnummer. Een naambord helemaal gepersonaliseerd op de bewoners van het pand. Verschillende designs passeren daarin dan ook gemakkelijk de revue. Van klassiek tot minimalistisch, en van kleurrijk artistiek tot abstract. Al die verschillende stijlen vragen nogal wat flexibiliteit van jou als maker. Hoe ga jij de specifieke wensen van je klant realiseren? Wordt het handwerk? Besteed je het misschien zelfs uit? Een universeel gereedschap van deze orde lijkt moeilijk te vinden…. Tot nu! Want wat dacht je van naamborden lasersnijden?

Het is wellicht niet de machine die het eerste in je op komt, simpelweg omdat je aan de buitenkant misschien niet direct kunt zien wat de machine voor je kan betekenen. En toch gaat een BRM laser ervoor zorgen dat jij aan alle wensen en stijlen van je klant kunt voldoen! Wil je naamborden lasersnijden? Check! Wil je daarbij gebruik maken van lasergraveren? Ook dat kan! Het enige wat jij nodig hebt is een design, je materiaal en een lasermachine. Alles klaar? Starten maar! Wanneer je start met naamborden lasersnijden heb je een gigantische keuze uit materialen. Of je nu hout, kunststof of metaal gebruikt; met een lasermachine bewerk je gemakkelijk een groot scala aan materialen. En wat dacht je van het combineren van materialen? Door de juiste combinatie te zoeken kun je de meest unieke naamborden lasersnijden. Ook wat betreft design hoef je geen concessies te doen wanneer het aankomt op naamborden lasersnijden. Door een laserstraal van 0,1 mm breed snijdt je met gemak de meeste complexe vormen, kleine teksten of fijnste details.

Zien hoe naamborden lasersnijden werkt? Of benieuwd of jouw materiaal ook te bewerken is met onze machines? Bij Vrotech staat een club enthousiastelingen voor je klaar om je te helpen met al je vragen! Neem gerust eens contact met ons op, of kom eens langs.