Moederbordplaten

Als echte ICT-specialist of elektronicus weet jij als geen ander; in sommige situaties heb je maatwerk nodig om het eindproduct compleet te maken! Wanneer je veel te maken hebt met ICT is een moederbord je niet onbekend. Sterker nog; in geval van maatwerk zul je er misschien zelfs wel zelf eens een moeten maken. Wanneer je een standaard moederbord moet plaatsen, zal de inkoop vast gemakkelijk gaan. Maar wat als je echt zelf moet produceren en installeren? Hoe kom je dan aan de juiste materialen? Het lijkt wat onlogisch, maar ook binnen ICT kan een lasermachine een belangrijke functie hebben. Bijvoorbeeld maatwerk moederbord platen lasersnijden, waarmee je gemakkelijk het perfecte formaat snijdt!

Het materiaal van je producten is vaak erg belangrijk. Veelal zul je gebruik maken van kunststof, bijvoorbeeld om chips op te bevestigen. Kunststof is een materiaal dat heel goed te bewerken is met een BRM laser. Wil je moederbord platen lasersnijden, dan kan dat dus perfect! Een van de grote voordelen van moederbord platen lasersnijden is de vormvrijheid die je hebt. Hoe groot of klein je plaat ook moet zijn, voor een BRM laser is de oppervlakte geen probleem. Daarnaast kun je meerdere bewerkingen in één productieronde combineren. Lasersnijden, perforeren, lasergraveren. Wanneer je dit combineert scheelt het je een hoop voor- en nabewerking. Al met al brengt een lasermachine je dus een hoop flexibiliteit. Daar waar je eerst je materialen inkocht, kun je nu sneller aan de slag door zelf te produceren. Grote winst in tijd!

Jij als specialist weet natuurlijk precies wat je nodig hebt. Wij als specialist in lasermachines adviseren je daar graag in! Wil je dus meer weten over de techniek? Of nieuwgierig naar moederbord platen lasersnijden? We laten je graag kennismaken met de techniek en wat een BRM laser binnen jouw bedrijf kan betekenen!