Lampen

Als echte eye-catcher kan een lamp in jouw interieur niet missen. Het maakt je ruimte soms helemaal af. Een lamp kan uniek zijn door zijn vorm. Maar ook door zijn materiaal of kleur, door zijn grootte of design. Gelukkig is de keuze in lampen dan ook enorm groot. Ook voor jou als producent of verkoper. Biedt je je klanten een lamp die je vaker tegenkomt? Of ga je voor een uniek product en maak je deze ook nog eens zelf in je werkplaats? Een lasermachine zou zomaar eens jouw perfecte gereedschap kunnen zijn. Je kunt namelijk gemakkelijk een lamp lasersnijden, helemaal naar wens van jouw klant!

Wanneer je een lamp lasersnijden wilt, is het goed om in je ontwerpproces in onderdelen te denken. Je lamp is een soort bouwpakketje van hout of kunststof die je in elkaar kunt schuiven en daardoor fantastische vormen krijgt. Omdat je met een lasermachine werkt zijn je mogelijkheden eindeloos. Niet alleen in vorm of design, maar ook nog eens in materiaal. Ga je een lamp lasersnijden van hout, zoals MDF of multiplex? Kunststof of karton? Vilt? Het kan allemaal. Juist door die vrijheid kun je de lamp helemaal met het interieur van je klant laten matchen en van hun favoriete materiaal een lamp lasersnijden. Welk materiaal je ook kiest, je product is direct afgewerkt. Door de hitte en de precisie van de laserstraal ontstaan er gladde, splintervrije snijkanten en is je product in feite klaar voor gebruik. Maar een lasermachine heeft voor jou als maker nog meer voordelen. Bijvoorbeeld de snelheid. Je kunt in feite op je lamp wachten terwijl de machine produceert. Zeker wanneer je je lampen ook als bouwpakketje verkoopt! Wil je alleen enkele stuks produceren? Of wil je in één keer een serie produceren? Geen probleem. Een lasermachine van BRM is in staat om zowel kleine als grote oplages te verwerken.

Met een lasermachine worden doorsnee lampen écht maatwerk. Wil je meer weten over een lamp lasersnijden? Ben je benieuwd hoe onze machines werken of hoe ze omgaan met jouw materiaal? We kijken graag met je mee. Samen kijken we hoe we een lasermachine binnen jouw bedrijf succesvol kunnen maken!