Kraamcadeau’s

De geboorte van je kinderen, je trouwdag, je 30e verjaardag… Je allermooiste herinneringen zijn je dierbaar en wil je verzamelen, en hoe gaaf is het niet om deze in een gepersonaliseerde box te bewaren? Memoryboxen zijn niet voor niets steeds populairder, ze zijn er namelijk in allerlei soorten! Hout, glas, kunststof. Helemaal in stijl van jouw favoriete moment. Een mooie persoonlijke gravure maakt zo’n memorybox natuurlijk volledig af. Dat komt goed uit! Jij als maker kunt je klant daar perfect bij helpen. Met een BRM lasermachine kun je namelijk perfect memoryboxen lasergraveren en deze helemaal personaliseren met jouw eigen ontwerp!

Welk materiaal je klant ook kiest voor zijn of haar herinneringen; een BRM laser laat jou de perfecte memoryboxen lasergraveren. Een lasermachine brengt namelijk een enorme materiaalvrijheid! Dat kan best belangrijk zijn, het materiaal kan zomaar eens de sfeer beïnvloeden! Maar een ruime materiaalkeuze is niet het enige belangrijke bij memoryboxen lasergraveren. Je ontwerp speelt minstens zo’n belangrijke rol! Ga je memoryboxen lasergraveren in stijl van het geboorte- of trouwkaartje? Of kies je juist voor alleen de naam in een prachtig lettertype? Ieder ontwerp kan anders zijn! Gelukkig maakt het voor een BRM laser niet uit welk ontwerp je gebruikt bij memoryboxen lasergraveren. Door de 0,1 mm brede laserstraal is de precisie van de machine zeer hoog en kun je met gemak de kleinste lettertjes, meest complexe vormen en fijnste details graveren.

“Dat duurt dan zeker wel heel lang?” horen we je denken… Een groot misverstand! Afhankelijk van de grootte van je gravure heeft een BRM laser een hele hoge productiesnelheid. Jouw klant kan in feite op zijn of haar memorybox wachten terwijl jij graveert! Memoryboxen lasergraveren met een BRM lasermachine geeft jou dus een enorme flexibiliteit.

Klaar om jouw klanten blij te maken en aan de slag te gaan met memoryboxen lasergraveren? Het enige wat jij nodig hebt is een BRM laser, een ontwerp en het gewenste materiaal. Easy! Vanuit onze showroom in Tholen laten we je graag zien hoe onze machines werken en kijken we samen welke machine het beste bij je past!