Handwerk accessoires

Handwerk is weer helemaal terug van weg geweest. Breien, haken, weven, macrame, borduren… Het ‘saaie’ imago is flink afgestoft en handwerk is tegenwoordig meer dan hip! Handwerk is het perfecte voorbeeld van personaliseren. Iets wat namelijk écht helemaal door jou is gemaakt, en volgens eigen design is gerealiseerd. Hoe leuk is het dan vervolgens als je je product ook nog eens op kunt bouwen of af kunt maken met kleine (handige) accessoires? Deze “basis” accessoires worden steeds populairder. Jij als maker, of eigenaar van een groothandel zult dat ongetwijfeld terugzien in de vraag van jouw klanten. Maar wat als die vraag ook steeds meer maatwerk wordt? Koop je je producten dan elders in? Of ga je het zelf maken? Door handwerk accessoires lasersnijden bijvoorbeeld?

Lederen labels, houten macrame wandhangers, bodems, vlaggenlijnen, tools voor haken en breien… Noem het op en je kunt deze handwerk accessoires lasersnijden met een BRM laser. Zo kun jij je klanten voorzien van het maatwerk waarmee zij hun unieke producten kunnen maken. Of je nu een serie produceert of slechts enkele stuks; een lasermachine draait zijn hand er niet voor om. Dat is prettig, want zo kun je de hele markt bedienen! Het formaat van je accessoires is bij het leveren van je handwerk artikelen over het algemeen niet zo heel groot. Daarom is het van belang dat ook op kleine ruimtes je gravures en sneden van goede kwaliteit zijn. Een BRM lasermachine helpt je daarbij. Door de 0,1 mm brede laserstraal kun je met gemak complexe vormen, de kleinste letters en fijnste details in je handwerk accessoires lasersnijden of graveren. Daardoor ben je dus ook in staat om bijzondere ontwerpen te realiseren waarmee je weer een uniek plekje in de markt creëert!

Je snapt het al; handwerk accessoires lasersnijden met een BRM laser is een interessante manier van produceren. Je profiteert daarnaast van vele voordelen ten opzichte van ander gereedschap! Wil je meer weten over de mogelijkheden met een BRM laser? We helpen je graag verder!