Glasdecoratie

Glasdecoratie bestaat in de meest uiteenlopende vormen. Zo heb je glassculpturen maar ook beeldjes en vazen. Soms gebeurt het dat je klant glasdecoratie cadeau wil doen. Voor een speciale gelegenheid of als relatiegeschenk. Hoe leuk is het dan om net iets extra’s toe te voegen zoals een tekst of een logo. Of misschien wil je de glasdecoratie net wat bijzonderder maken door een afbeelding te graveren. Maak van een bijzonder geschenk een uniek en stijlvol cadeau!

Maar wanneer je klant zo’n specifieke vraag heeft… Hoe doe je dat dan? Je kunt glasdecoratie lasergraveren bijvoorbeeld! Glasdecoratie lasergraveren met een BRM laser is een snelle en veilige manier van bewerken. Glasdecoratie heeft vaak al een bijzondere vorm en is daardoor soms extra fragiel voor bewerking. Glasdecoratie lasergraveren is dan de veiligste optie omdat dit proces contactloos gebeurd. Door de contactloze bewerking ontstaat op die manier geen wrijving op je materiaal en loopt dit geen kans om te breken of te beschadigen. Naast een veilige manier van werken is glasdecoratie lasergraveren ook heel nauwkeurig en gedetailleerd. Dit komt door de dikte van de laserstraal die 0,1 mm breed is. Door die fijne laserstraal kan de machine de fijnste details, kleinste letters en complexe vormen graveren. Je mag het zelfs vergelijken met de precisie en detaillering van drukwerk. Een ander voordeel van glasdecoratie lasergraveren is de snelheid waarmee de machine graveert. Je kunt er in feite op wachten! De machine is  daarmee niet alleen geschikt voor serieproductie, maar ook zeker voor enkele stuks. Dat is dan weer interessant voor glasdecoratie, wat over het algemeen in enkele stuks gepersonaliseerd wordt. Wil je glasdecoratie lasergraveren? Dan kun je dus snel aan de slag! Het enige wat je nodig hebt is een BRM laser, je materiaal en je ontwerp.

Wil je meer weten over glasdecoratie lasergraveren? Of wil je testen of jouw producten bewerkt kunnen worden met een lasermachine? Neem dan eens contact met ons op. Tijdens een van onze vrijblijvende demonstraties kijken we graag samen met jou hoe een lasermachine succesvol kan zijn binnen jouw bedrijf!