Gepersonaliseerde producten

In een tijd waarin personaliseren dé trend is, wil de consument graag een product wat bij hem of haar past. Iets met een eigen ontwerp, een eigen tekst of eigen logo. Een product met een eigen boodschap of design krijgt soms nét wat meer waarde. Een snijplank met illustratie, een relatiegeschenk voorzien van een logo, een pashouder met je naam er op; je kunt het zo gek niet bedenken en het is er. Die producten lopen dus nogal uiteen, maar met het juiste gereedschap kun je alles graveren! En laat een lasermachine nu net het juiste gereedschap zijn waarmee je producten door lasergraveren personaliseren kunt.

Dat je met een lasermachine producten personaliseren kunt is dus geen geheim. Maar dat je die producten er ook mee kunt maken is misschien een interessant gegeven! Zo kun je niet alleen bestaande producten personaliseren met een lasermachine, maar ook van halffabricaat een product maken en die vervolgens personaliseren door het te lasergraveren. Op die manier kun je je inkoop beperken en de productie in huis houden. Interessant wanneer je je veel bezig houdt met cadeau-artikelen of relatiegeschenken! Een lasermachine van BRM brengt je naast een moderne techniek ook een groot voordeel in materiaalkeuze en vormvrijheid. Zo zijn vrijwel alle materialen te bewerken, zelfs de meest kwetsbare als glas en spiegels. Doordat de machine contactloos produceert vind er geen wrijving plaats op het materiaal. Ook hoef je je door de breedte van de laserstraal (0,1 mm) niet langer zorgen te maken over kleine teksten, fijne details of complexe vormen. Producten personaliseren met lasergraveren wordt dan pas écht maatwerk.

Wil jij producten personaliseren door lasergraveren? Dat snappen we. De waarde van deze producten wordt vergroot op het moment dat ze gepersonaliseerd zijn en dat maakt het voor jou als maker een interessant werkgebied! Welke machine het beste bij jou past hangt af van de grootte van je producten. Ben je benieuwd met welke machine jij producten personaliseren kunt door middel van lasergraveren? Je bent van harte welkom in onze showroom!