(Geometrische) Kunst

Het is een echte trend; geometrische dieren of figuren aan de muur. Een echte eyecatcher in je interieur. Maar ook andere kunstobjecten vinden steeds vaker een plaatsje aan muren binnenshuis. Een favoriete quote op groot formaat, een silhouet van een (on)bekend persoon, een abstracte vorm met passe partout. Er zijn honderden ontwerpen om jouw woon-, studeer- of slaapkamer met een mooi kunstobject te verfraaien. Zo veel kunstwerken, zo veel ontwerpen. Soms een hele klus door de vele details. Dus rest de vraag; hoe maak je deze kunst? Met een lasermachine bijvoorbeeld! Een lasermachine van BRM laat je met gemak (geometrische) kunst lasersnijden!

Hoe bijzonder het ontwerp van je kunstobject ook is, (geometrische) kunst lasersnijden kan met ieder ontwerp. Dat komt namelijk door de precisie van de BRM laser. Een lasermachine van BRM heeft een 0,1 mm brede laserstraal. Heel nauwkeurig dus! Complexe vormen, kleine lettertjes en fijne details zijn daardoor geen uitdaging voor de machine! Niet alleen de precisie van de machine is een groot voordeel voor jou als maker. Met een lasermachine kun je (geometrische) kunst lasersnijden uit bijna alle materialen. Een grote vrijheid dus! Wil je (geometrische) kunst lasersnijden uit hout? Kunststof? Vilt of leer? Het kan allemaal. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je naar (geometrische) kunst lasersnijden met een BRM laser ook nog eens lasergraveren! Zo geef je een extra dimensie aan je kunstobject. We hebben nu de meest besproken voordelen met je besproken. Maar (geometrische) kunst lasersnijden heeft nog meer voordelen die je misschien niet gelijk bedenkt. Denk bijvoorbeeld eens aan de hoge productiesnelheid en misschien nog wel het allerbelangrijkste; de directe afwerking! Of je nu uit hout of uit kunststof snijdt; met de juiste instellingen krijg je een perfect afgewerkt product waar je niets meer aan hoeft te doen. Direct klaar voor gebruik!

We kunnen je nog veel meer vertellen over (geometrische) kunst lasersnijden, maar beter nog kunnen we het je laten zien. Zowel telefonisch als vanuit onze showroom in Tholen beantwoorden we graag al je vragen en laten we je kennismaken met de techniek. Neem daarom gerust eens contact met ons op!