Drinkglazen

Of je nu bierglazen, shotglazen, wijnglazen of longdrinkglazen hebt; drinkglazen lasergraveren is een koud kunstje wanneer je een BRM laser in huis hebt. Glazen voorzien van een lasergravure krijgen een heel eigen en unieke uitstraling. Het is maar net welk design je wilt laser graveren. Zo krijgen champagneglazen voorzien van namen en een trouwdatum een hele chique en stijlvolle uitstraling. Een prachtig gepersonaliseerd cadeau voor een pasgetrouwd koppel. Maar een set bierglazen met een grappige quote krijgen weer een vrolijke uitstraling. Ga je drinkglazen lasergraveren? Dan is er dus voor iedereen wel iets leuks te bedenken.

Wanneer je glas gaat bewerken met een lasermachine kun je rekenen op een aantal mooie voordelen. Zo is er, door de contactloze productie, geen weerstand op je materiaal. De kans op breken of beschadigen van je drinkglazen is daarmee dus weg! Daarnaast is de machine ook nog eens ontzettend nauwkeurig. De laserstraal van een BRM laser is 0,1 mm breed waardoor je de allerfijnste details kunt graveren. En dat is nodig, zeker wanneer je teksten wilt gebruiken. Alleen teksten? Nee. Ga je drinkglazen lasergraveren, dan kun je hier ieder ontwerp op kwijt. Teksten, logo’s, foto’s; het kan allemaal op glas. In tegenstelling tot snijden of zandstralen behoeft de BRM laser praktisch geen onderhoud. Er is geen slijtage aan de laserstraal wanneer je glas bewerkt en dus zijn er ook geen kosten voor nieuw gereedschap. Drinkglazen lasergraveren is dus niet voor niets een populair middel!

Gepersonaliseerde drinkglazen vind je niet alleen terug in de cadeau- en geschenkenbranche, ook voor horeca of brouwerijen is glaswerk op maat van belang. Als geen ander weten zij hoe ze het juiste glas bij de juiste drank moeten serveren en zeker wanneer ze de drinkglazen lasergraveren met hun logo is het een prachtige uiting om hun branding te versterken. En toch horen we je denken: “drinkglazen zijn rond, hoe krijg je dan de perfecte gravure?” Een terechte vraag maar met een passend antwoord. Drinkglazen lasergraveren doe je door middel van de rotatie-unit. De rotatie-unit helpt je om je gravure perfect op het glas te krijgen door het te begeleiden tijdens het graveren. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je design vertekend. Meer weten over glas graveren met een lasermachine? We adviseren je graag!