Drinkflessen

Drinkflessen… Tegenwoordig zijn ze op vrijwel ieder bureau te vinden en worden ze veel meegenomen voor onderweg. Een uniek cadeau met persoonlijke tekst, afbeelding of vorm of met de toevoeging van een bedrijfslogo het perfecte relatiegeschenk. Je kunt drinkflessen in alle vormen en maten bedrukken of graveren. Als specialist in cadeau- en relatiegeschenken zie je vast de meest uiteenlopende ontwerpen voorbij komen. Heb je alle bewerkingsapparatuur in huis? Vooral metalen drinkflessen of veldflessen zijn erg populair. En laten die nu nét perfect te bewerken zijn met een lasermachine! Drinkflessen lasergraveren is een ideale manier om je productie in huis te houden en je klanten optimaal te bedienen.

Met een lasermachine van BRM kun je de meest uiteenlopende ontwerpen perfect in drinkflessen lasergraveren. Dat komt omdat de laserstraal van een BRM laser 0,1 mm breed is. Complexe vormen, kleine lettertjes of fijne details zijn dus geen uitdaging voor de machine. Omdat drinkflessen rond qua vorm zijn, kun je deze producten niet zomaar op je werktafel leggen. In de eerste plaats omdat je een perfect rechte gravure wilt op een rond ontwerp. Drinkflessen lasergraveren kan voor sommigen dan ook voelen als een uitdaging. Gelukkig helpt een BRM lasermachine je daar perfect bij. De roller rotatie, een handig hulpmiddel, begeleidt je fles waardoor je een prachtige gravure krijgt. Door het werken met een lasermachine heb je een lage productietijd. Drinkflessen lasergraveren doe je dus in een handomdraai. Wil je enkele stuks bewerken of heb je een serie producten die je wilt voorzien van een gravure? Geen probleem. De lasermachine is zowel voor grote als kleine oplagen geschikt!

Benieuwd hoe je drinkflessen lasergraveren kunt? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze machines en de techniek? We staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden. In onze showroom in Tholen kunnen we je perfect laten zien wat de machines voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen!