Doopsuiker cadeau’s

Doopsuiker cadeautjes zijn al decennia lang een begrip. Maar de ontwikkeling van deze cadeautjes heeft niet stil gestaan! Daar waar vroeger de doopsuiker zelf centraal stond, worden er tegenwoordig juist heel veel verschillende producten uitgedeeld. Denk bijvoorbeeld aan kleine pakketjes met potloden of jojo’s. Helemaal gepersonaliseerd en passend bij het geboren kindje. Soms het liefst nog met een eigen ontwerp of naam in uniek lettertype. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om deze producten te personaliseren. Met de hand, bedrukken, graveren. Maar ondanks dat je je cadeautjes voor met één naam moet bewerken, heb je vaak wel meerdere cadeautjes nodig. Een serieproductie dus. Ga jij als maker dit allemaal met de hand doen? Of gebruik je een andere techniek? Doopsuiker cadeautjes lasergraveren kan een interessante oplossing zijn!

Of je nu potloden, jojo’s, zeepjes of labeltjes voor aan producten wilt bewerken; in feite kun je alle soorten doopsuiker cadeautjes lasergraveren. Het enige wat je nodig hebt is een product, een ontwerp en een lasermachine. En, een groot voordeel, met een lasermachine kun je niet alleen enkele stuks maar ook een hele serie doopsuiker cadeautjes lasergraveren! Toch zijn je producten vaak klein van formaat. Daarom wil je zeker zijn van een kwalitatieve gravure. Een BRM laser garandeert je van die kwaliteit. Door een laserstraal van 0,1 mm breed is de machine uiterst precies en hoef je niet bang te zijn dat je gravure onleesbaar wordt als je doopsuiker cadeautjes lasergraveren gaat. Ook de vorm van je ontwerp heeft weinig invloed op de kwaliteit van de gravure. Door diezelfde precisie ben je met een BRM laser in staat om de meest complexe vormen, kleinste letters en fijnste details op jouw cadeautjes te graveren.

Wil jij weten hoe je doopsuiker cadeautjes lasergraveren kunt? Ben je benieuwd welke materialen je kunt bewerken en hoe onze machines te werk gaan? We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en onze showroom in Tholen geven we je graag een vrijblijvende demonstratie.