Dogtags en huisdieraccesoires

Hondenbezitters zijn over het algemeen trotse baasjes. Hun trouwe viervoeters verdienen dan ook de beste verzorging en de mooiste spullen die er zijn. En dat verschilt soms per hond! De één loopt met een trui, de ander heeft een halsband met zijn of haar naam op. Weer andere hond heeft een gepersonaliseerde etensbak, en ga zo maar door. Een hond is vaak een extra lid van de familie. Het is dan ook niet zo gek dat de trend van personaliseren door loopt in de wereld van huisdieren! Al helemaal wanneer je klanten meerdere huisdieren hebben en ze de riemen niet meer uit elkaar kunnen houden!

Gelukkig ben jij daar als graveer- en lasersnij-specialist. Jij kunt als geen ander jouw klant helpen met het personaliseren van hun spullen. Zo kun je hun dogtag lasergraveren, de naam van hun huisdier lasersnijden of de hondenriem lasergraveren. Want jij? Jij kunt eigenlijk alles met jou lasermachine! Een groot voordeel van een lasermachine is de grote vrijheid van materialen die je kunt bewerken. Zo kun je gemakken een aluminium dogtag lasergraveren, maar met hetzelfde gemak ook een leren hondenriem lasergraven en voorzien van naam. Het enige wat jij nodig hebt is een BRM laser, het ontwerp en het materiaal, wat dat dan ook is! Wanneer je start met een hondenriem lasergraveren is, net als bij een dogtag lasergraveren, de ruimte vaak beperkt. Daarom zal het ontwerp wat op het item moet komen vaak klein en gedetailleerd zijn. Met een lasermachine van BRM is dat geen probleem. Door de nauwkeurige laserstraal van 0,1 mm breed graveer je met gemak de kleinste letters en nauwkeurige details. Dat is fijn, want zo blijft jouw ontwerp, of dat van je klant, helemaal overeind! Ga je een dogtag lasergraveren? Dan ben je, zeker gezien de oppervlakte, snel klaar. Je kunt er in feite op wachten! Ook met ander materiaal, zoals bij een hondenriem lasergraveren, zul je niet lang moeten wachten. Werken met een lasermachine is een snelle en makkelijke manier van produceren!

Wil je weten welke artikelen je nog meer voor jouw kleine vrienden kunt bewerken? Of ben nieuwsgierig naar de werking van onze lasermachines? Neem dan eens contact met ons op! We helpen je graag verder!