Displays

Of je nu iets tentoon wilt stellen, iets aan wilt prijzen of extra uitstraling wilt geven aan een merk of product; displays zijn er in alle soorten en maten. En dat is nog niet eens het enige verschil! Het materiaal van een display kan ook nog eens heel verschillend zijn. Het is maar net welke uitstraling het beste bij het product, het merk of de boodschap past. Als stand- en decorbouwer of als specialist in interieur en inrichting lever jij maatwerk aan je retail-klant. Samen doen jullie er alles aan om het merk of het product zo goed mogelijk te presenteren. Maar met welk gereedschap? Heb je wel eens gedacht aan displays lasersnijden?

Jij levert maatwerk, en met een lasermachine van BRM kun jij perfect maatwerk displays lasersnijden. Dat klinkt nu al als een goed team! De lasermachine geeft jou als maker de flexibiliteit die je nodig hebt; zowel in vorm als in materiaal. Er is namelijk een enorm scala aan materialen waarmee jij displays lasersnijden kunt. Het meest voorkomend zijn kunststof en hout, maar wat dacht je van papier, schuim of karton? Op die manier heb jij de mogelijkheid om je display zo ver mogelijk te personaliseren. Alsof dat nog niet genoeg is, is er nog een manier om je product te personaliseren. Met een lasermachine kun je namelijk niet alleen displays lasersnijden, je kunt ze ook nog eens lasergraveren. Door het kiezen van de juiste instellingen per materiaal kun je je product zo bewerken dat deze direct afgewerkt is. Neem nu kunststof. Door de hitte van de laserstraal versmelten de randen van je display lichtjes waardoor je een gladde afgewerkte rand krijgt. Je kunt je product dus direct gebruiken! Displays lasersnijden scheelt dus niet alleen tijd in voor- en nabewerking, ook heeft een lasermachine een hoge productiesnelheid. In feite kun jij je displays lasersnijden terwijl je klant er op wacht!

Wil jij meer weten over onze machines of over displays lasersnijden? Dat snappen we! Lasertechniek is een interessante techniek die op veel branches toepasbaar is! Zowel telefonisch als in onze showroom helpen we je graag verder.