Decoratie

Als specialist in zakelijk en particuliere interieurs weet jij als geen ander dat de vraag van je klant vaak niet bij één item blijft. Zeker niet wanneer jouw productaanbod zo breed is, dat de klant door jou geïnspireerd wordt en mogelijkheden ziet met jouw producten. Decoratie is daar een voorbeeld van. Stel; een horecaonderneming komt bij je met de vraag naar een maatwerk wanddecor. Hoe gaaf zou het dan zijn als je deze onderneming ook direct snijplanken of menukaarthouders in dezelfde stijl kunt aanbieden? Zo trek je zijn of haar horecaconcept samen naar een hoger niveau! Welke decoratie je ook wilt maken, een lasermachine kan je hier perfect bij helpen. Decoratie lasersnijden is namelijk een interessante manier van cross-selling!

Terwijl je je lasermachine inzet voor je interieuroplossingen, kun je deze dus ook perfect inzetten voor decoratie lasersnijden. Je productaanbod vergroot je daarmee aanzienlijk! Een BRM laser geeft je namelijk de vrijheid om alles te maken wat je maar wilt en gebruik te maken van veel verschillende materialen. En weet je wat helemaal fijn is? Decoratie lasersnijden kost je niet eens veel extra tijd! De productietijd van een lasermachine is laag, en de kwaliteit hoog. In weinig stappen bereik je dus veel resultaat, en dat gaat jouw klant ook terug zien. Ga je decoratie lasersnijden, dan kun je veel verschillende materialen gebruiken. Hetzelfde maatwerk dat jij met je interieuroplossingen maakt, kun je dus nu ook in decoratie toepassen. En is de vraag van de ene klant kleiner dan van de ander? Geen probleem. Decoratie lasersnijden is voor alle oplages een interessante manier van produceren. Een lasermachine van BRM kan met gemak reproduceren met dezelfde kwaliteit. Easy! Of decoratie lasersnijden jouw ‘core business’ gaat worden kunnen we niet beloven. Dat het een zeer aanvulling van je producten en diensten is, dat absoluut!

Wil je meer weten over decoratie lasersnijden of hoe jij met een lasersnijder je productaanbod kunt verbreden? We denken graag met je mee en informeren je over de mogelijkheden!