Beursstands

Sta je op een beurs? Dan wil je dat bezoekers jouw beursstand zeker niet overslaan! Als stand- en decorbouwer of specialist in print en sign weet je als geen ander hoe belangrijk dit voor jouw klant is. Beursstands zijn er in vele soorten en maten. De ene keer vrij basic, de andere keer compleet in stijl van het bedrijf. Voor de één een standaard formaat, voor de ander een opvallende vorm. De keuze is reuze! Maar de laatste jaren is de vorm van de stand niet het enige wat een verandering doormaakt. Ook met het materiaal van beursstands wordt tegenwoordig flink geëxperimenteerd! Hout, karton, kunststof? Als producent moet je veelzijdig zijn! Een lasermachine kan daarom een uitkomst zijn om te voldoen aan de vraag van je klant. Een beursstand lasersnijden gaat namelijk met het grootste gemak!

Wil je een complete beursstand lasersnijden? Of heb je alleen een onderdeel nodig wat in het oog springt? Beide kun je gemakkelijk realiseren met een BRM laser. Doordat een lasermachine veel verschillende materialen kan bewerken is je productaanbod net zo groot. Zo is karton laatste jaren enorm populair. Een kartonnen beursstand lasersnijden is een duurzame manier van produceren, zeker wanneer het voor een tijdelijk project is. Een van de voordelen van een beursstand lasersnijden is wel de snelheid. Zeker wanneer je een beursstand van karton realiseert. Dat stelt jou als producent niet alleen in de mogelijkheid om je klanten snel te bedienen, maar ook om een hoge doorloopsnelheid op te bouwen. Snijdt je geen beursstand maar slechts een onderdeel hiervan? En gebruik je in plaats van karton juist kunststof? Geen probleem. Je productiesnelheid blijft hoog! Een ander groot voordeel van een onderdeel of beursstand lasersnijden is de vormvrijheid die een lasermachine je geeft. Complexe vormen of fijne details? Door de 0,1 mm brede laserstraal is geen enkel ontwerp een uitdaging meer!

We kunnen je nog veel meer vertellen over de voordelen van een beursstand lasersnijden. Maar beter nog; we kunnen het je ook laten zien! Zo zie jij direct wat een BRM laser voor jou of jouw bedrijf kan betekenen!