Aankleding

Organiseer je een bruiloft of feest, dan wil je dat het tot in de puntjes geregeld is. Personaliseren is dan een populaire toepassing. Jij als maker kan organisatoren daarbij perfect helpen. Bijvoorbeeld door allerlei soorten accessoires en aankleding te maken. Naambordjes voor de tafelschikking, bewegwijzering op de locatie, corsages, labels voor bedankjes, noem maar op! Door gepersonaliseerde aankleding trek je het thema van je feest of gelegenheid door tot in de kleinste details! Maar hoe maak je deze aankleding? Produceer je door middel van handwerk? Of zet je ander slim gereedschap in? Een lasermachine is zo’n slim gereedschap. Met een lasermachine kun je gemakkelijk aankleding lasersnijden en kun je je klanten het feest compleet laten aankleden!

Als maker wil je producten afleveren van hoge kwaliteit en die volledig aansluiten bij de wens van jouw klant. Aankleding lasersnijden is een manier om je daarbij te helpen. De aankleding van een feest bestaat vaak uit de kleinste details. Een lasermachine is dan het perfecte gereedschap. Omdat de laserstraal van een BRM laser 0,1 mm breed is, is de machine in staat om de fijnste details, kleine letters en complexe vormen te produceren. Omdat je met een lasermachine ook veel verschillende materialen kunt bewerken kun je aankleding lasersnijden die volledig past binnen het thema. Omdat een lasermachine contactloos produceert hoef je niet bang te zijn voor beschadiging van je materiaal omdat er geen wrijving plaats vindt op je materiaal. Wanneer je dus glas of spiegels bewerkt, is de kans op breuk of beschadiging verleden tijd. Wil je aankleding lasersnijden of lasergraveren dan is het werken met een lasermachine ook nog eens een snelle en goedkope oplossing. Dat geeft jou als maker dus de mogelijkheid om veel verschillende producten te kunnen maken.

Wil je meer weten over aankleding lasersnijden? Ben je benieuwd wat een BRM laser allemaal kan en of deze machine interessant is voor jouw bedrijf? Neem dan eens contact met ons op! We staan te popelen om je kennis te laten maken met lasertechniek!