Over ons

Van het begin af aan was Ton Vroon, oprichter en eigenaar van VROTECH, enthousiast over de lasertechniek en alles wat daarmee mogelijk is. Contacten met Erik van Turnhout van BRM stimuleerden hem om in 2014 een eigen bedrijf te starten in een pandje in Steenbergen met één machientje, waarna in nauwe samenwerking met BRM steeds stapjes werden gemaakt. Na veel testen, beurzen bezoeken, meekijken met BRM en voor klanten in de weer zijn, is VROTECH uitgegroeid tot de grootste reseller van BRM in de Benelux.

Met een team van 4-5 man levert VROTECH een compleet pakket op het gebied van lasersnijden en lasergraveren. Het streven is om een goed en betaalbaar product tot in de perfectie af te leveren, vanaf de eerste demonstratie tot en met de afleverdatum en de aftersales, zodat onze klanten geld kunnen verdienen met hun investering. Daarom communiceert VROTECH open en transparant op een informele, leuke, enthousiaste en eerlijke manier met zijn klanten om een totaaloplossing te bieden die bestaat uit laserapparatuur, opleidingen, lesmateriaal en aftersales. Dat maakt VROTECH tot wat het is; geen kletsverhalen, maar gewoon vertellen zoals het is, ook in de aftersales.

Ons team

VROTECH is een klein team, divers en enthousiast, bezig om orders en afspraken perfect uit te voeren, ieder met zijn eigen capaciteiten, mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Onze medewerkers en lasermachine-adviseurs staan open voor vragen en wensen van klanten en zijn transparant in de communicatie, steeds bereid om hun kennis en ervaring en vooral hun enthousiasme voor lasertechniek met anderen te delen.